Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyi! Mänkkipyyhkeessä kasvaa homesieniä! Sen siitä saa, kun ukko pihtaa!!

Vierailija

Eli meidän mänkkäri on ollut petarin alla kuukauden, mutta nyt kun vaihdoin lakanat aloin haisteleen niin homahan siellä haisi :( pitääköhän petarikin panna nyt vaihtoon, voiko home tarttua mänkkäristä petariin? auttakaa, jos tiedätte.

Sivut

Kommentit (94)

Vierailija

Pari kertaa se on laittanut aamulla huomaamatta päällensä kun töihin lähtenyt.

Ihmetellyt siinä sitten jossain vaiheessa kun jotain vaaleaa kuivanutta tököttiä jossain helmassa tai olkapään kohdalla.Joskus se on lääppässyt tavaransa myös mun paitoihin, mutta lähinnä omiinsa.Useimmiten se on muistanut viskata sen paidan sen jälkeen pyykkikoriin, lukuunottamatta niitä kertoja kun se tosiaan on aamusella päälle eksynyt makkarin lattialta.Ite mielummine käyn huljuttelemassa suihkussa torttuni puhtaaksi. Mulla yleensä on tordeli sen verran eritteinen että paita tai pyyhe ei riitä kun jää vielä ihan limanen olo.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Eli meidän mänkkäri on ollut petarin alla kuukauden, mutta nyt kun vaihdoin lakanat aloin haisteleen niin homahan siellä haisi :( pitääköhän petarikin panna nyt vaihtoon, voiko home tarttua mänkkäristä petariin? auttakaa, jos tiedätte.
Vierailija

miten ja missä vaiheessa tuore pariskunta ottaa tällaisen asian esiin? Viikon, kuukauden vai pidemmän yhteiselon jälkeen, " kuules Teppo, mitäs jos otettais käyttöön sellainen mänkkipyyhe, tiedätkö, ettei tarttis nousta suihkuun" , ja Teppo siihen että " mä jo ajattelin ettet sä ikinä kysy" ?? :D Vai ajaudutaanko siihen ihan vaivihkaa, alussa suihkutellaan, sitten toinen vaan kipaisee hakemaan talouspaperia, pian jompikumpi rohkenee ehdottaa pyyhettä, joka sitten kerta toisensa jälkeen vaan jää/jemmataan jonnekin petarin alle?Ei hyvänen aika :D Mulle jos siippa ois moista ehdottanut, niin... olisin nauranut itseni kipeäksi, että koitahan kuule poitsu vaan pyyhkiä jonnekin muualle kun pesutta pyyhkeeseen :D

Vierailija

niin laitatteko sen pesun jälkeen saman pyyhkeen patjan alle vai voiko se joutua esmes vieraspyyhkeeksi???t. nimim. tästälähin AINA omat pyyhkeet kyläreissulle

Vierailija

Tämä ei todellakaan ole provo, vaan me ollemme aina käyttäneet mänkkäriä, koska seksielämä on vilkasta ollut viime aikoihin asti (kunnes se pääsi homehtumaan). Ei tod.ole tarvetta sitä aina pestä käytön jälkeen, siis tuleehan siitä aika koppurainen mutta sperma ja muut eritteet on ihan puhtaita joten ei se mitään bakteereja levitä! Me ollaan monesti seksin jälkeen niin väsyneitä että on vaan helpompi pyyhkäistä vehkeet mänkkäriin, kuin lähteä keskellä yötä pesemään ja herättää lapset. Suosittelen kyllä muillekin.

terveisin ketjun aloittanut ap.ps: vastaan mielelläni mänkkäriä koskeviin kyssäreihin.

Vierailija

Mänkkipyyhettä jemmataan kuukausikaupalla petarin alla :) :) Aika hyvä sietokyky teillä. Kauanko pidät samoja lakanoita, jos kerran mänkkipyyhe oli jo likainen, käyttämättä kuukauden? Menee varmaan parin kuukauden päähän edellinen lakanoiden vaihto? Njami!!

Vierailija

Olen hirvittävän likaisesta kodista lähtöisin, samoin kun mieheni. Muutimme nuorina mieheni kotiin hetkeksi hänen vanhempiensa luoksi (ja nukuimme likaisilla patjoilla). Siellä ei saanut käydä suihkussa kun kerran viikossa eikä mitään alapääsuihkuja todellakaan ollut käytössä. Niinpä miehen kanssa teimme yhdestä anopin lakanasta " mänkkipyyhkeen" eli smägmälakanan. Säilytimme sitä kaapissa. Pyykkiä pesi anoppi, kukaan muu ei saanut mennä pyykkämään. Pyyhimme smägmälakanaan siis oikeasti varmaan puoli vuotta seksin jälkeisiä eritteitä, etsittiin aina puhdas kohta. Se oli myös vähän veressä kun multa tuli verta aina silloin tällöin. Lopulta kävi niin, että unohdimme smägmälakanan saunalle josta anoppi oli sen löytänyt....... Kun pääsimme ekaan omaan kotiin aloitimme vessapaperin käytön. Nykyään olemme molemmat siistejä ja käymme päivittäin suihkussa sekä ihan vesipesulla seksin jälkeen. Tai no, jos jäämme loikoilemaan otamme vessapaperia tai tyynynliinan avuksi mutta kankainen menee heti pesuun ja paperi roskikseen. Ällöttää ajatuskin menneistä mutta.....

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat