Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Viikon 41 piinailijoita?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mitkä fiilikset ja oireet? Koska aiot testata?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

En ole kirjoitellut tänne palstalle mitään kesän jälkeen. Ajattelin, että voisi auttaa asiaa jos jättäisi palstailun joksikin aikaa. Nyt löydän itseni täältä kurkkimasta entistä useammin ja nyt, kun piinaviikko on vauhdissa, en malta olla osallistumatta juttuihin.

Nyt on kp 29/28 ja tuntuu, että kohta täti on täällä taas... Ainahan sitä kuvittelee ja toivoo niitä oireita, mutta tädin tuloa ovat tähän mennessä enteilleet vaan! :( Nyt turvottavan olon ja nippailujen lisäksi on tullut se raskausajasta tuttu tukkoinen nenä, joka vaivaa enimmäkseen yöllä. Toinen uusi oire on hengästyminen. Sekin oli ekassa raskaudessa tuntuva vaiva alusta alkaen. Lämpökin on koholla, mutta se varmasti kohoaa jo pelkästä innostuksesta - että mitä jos sittenkin....

Haluan kai elätellä toiveita vähän pidempään enkä taida ihan heti testata. Vai onko parempi heti, että ei putoo liian korkealta?

Ansu ja tyttö vm03

Vierailija

Omasta kokemuksesta... Lauantaina näytti negaa, mut hoksasin sunnuntaina " roskis haamujen haamun" , eli näytti ihan viivan paikalta ja ei minkään väriseltä.. Valo vaan osui siihen just sopivasti...Tänä aamuna sit testasin taas ja tarkasti testin ennen tekoa, ettei siinä ainakaan sillon näkynyt mitään viivan paikkaa... 3 minuutin aikana siihen edelliseen " viivan paikkaa" sit ilmesty punertava viiva!!!Eli toivoa on vielä vaikka millä mitalla!! :) Mulla ainakin kipristelee masussa edelleen silleen, että on pakko juosta vessa tarkistamassa ettei se täti todellakaan oo tulossa kylään.. Eli piina jatkuu, vaikka plussa oliskin.....(en taida itekkään saada selvää tästä kirjoituksesta, on nimittäin sen verran sekava/onnellinen olo!!!)PLUSSAONNEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++

Vierailija

Ja tuli kaksi viivaa!! Olo on uskomaton eli voiko tämä olla totta. . .Pikkupirut hyppii varmasti kauan olkapäillä höpöttäen tuulimunasta, mutta eiköhän se tästä.

Apua, hermostuttaa! Minä raskaana, tervetuloa pikkukakkonen kesällä :D

Vierailija

Moikka!Minä testasin kanssa eilen illalla, vaikka olis kyllä kannattanut jättää tähän aamun.. Aluksi näytti negalta, mutta sitten erotin sellaisen tosi tosi haalean ¿viivanpaikan¿... en tiedä onko testissä sellaista viivanpaikkaa edes olemassa, kun ekaa kertaa testasin tolla acon10:llä vai oisko sitten haamu? Tällä hetkellä suhtaudun siihen, että se olis viivanpaikka.. aion kärsivällisesti odottaa parisen päivää ennen kuin testaan uudestaan.. Rinnat on kipeytyneet entisestään ja vatsatuntemukset jatkuneet, mutta luultavasti täti sieltä on vaan tulossa.. viimeistään perjantaina..

Vierailija

Moikka!Tänään kp 27/ 30-32. Vatsassa on ollut jänniä tuntemuksia viime viikosta lähtien, aika vahvoja sellaisia... Äsken kummastutti ja säikäyttikin kävelylenkin alkuvaiheessa sellainen repivä tunne alavatsassa.. meinasin jo kääntyä takaisin, mutta onneksi meni ohi. Muita oireita ei ole ollut, mitä nyt vähän lämpöä ja rinnat ovat kasvaneet, mitä ne nyt tekee mulla tavallisestikin tässä vaiheessa kiertoa...Mäkin olen tilannut testit.. huomenna tai ke tulee.. Hmm.. miten tarkka tuo Acon10-testi on? Voisiko se näyttää plussaa 1-2 päivää aikaisemmin (kp 28-29), jos tuo kiertoni menee 32 päiväiseksi? Viime kp oli 30. Kannattaisikohan odottaa vain kärsivällisesti tuleeko se täti vai ei...vai testaisiko jo ke? Voi olla, että en malta olla testaamatta... :-)Plussasäteitä!

Vierailija

Ja tuntemukset vaihtelee laidasta laitaan...välillä ihan selkeitä menkkaoireita, oli jo koko viime viikon. Välillä herää pieni toive että olisikin tärpännyt... yritystä kun on jo niin paljon takana...14 yrityskierto menossa. Loppuviikosta ehkä testaan, ellei täti tule ennen sitä...

Vierailija

Niin puhdas nega kuin vain voi olla. Ei haamun haamua. Mutta ei menkoistakaan tietoa. Eli kierto pitkittyy ja pitkittyy päivä päivältä, ja entistä vaikeampaa uskoa, että tässä ihan lähiakoina tärppäisi. Masentaa... vaikka toisaalta toiveissa oli alunperin elovauva, niin kaikkihan on mahdollista. Mutta alkais nyt jo ees ne saamarin menkat!!!!

Vierailija

Tässä kopsaus kerttujen viestistäni:Tätiä ja gyneä odotellessa :' ((

Tein tänään Acon10 -testillä puhtaan negan. Nyt on kp31, ovistuntemusten perusteella olisin arvioinut kierron 27-28 päiväiseksi, mutta pisin kierto on mulla kerran ollut 34, joten eiköhän se japanin lippu vielä salkoon nouse :( Rinnatkaan ei ole enää yhtä arat kuin aiemmin.Nyt olenkin todella huolestunut noista kohtukivuista, kun tosiaan piti sieltä jumpastakin kesken lähteä. Edellisessäkin kierrossa oli hieman kipuja, mutta tässä kierrossa paljon enemmän ja pahempia (kp19 lähtien). Tilaan gynelle ajan kunhan sais nyt sen tädin tänne ensin. Pelottaa, mikä on vikana...

Vierailija

Ei oo testejä kaapissa onneksi, niin ei tullut houkutuksia testailla tänäänkin. :)Eilen alkoi menkkamainen jomotus illalla ja yölläkin heräsin pari kertaa ja kävin vessassa tarkistamassa alkoiko menkat, mut ei... Olen ymmälläni. Yleensä mulla ei tule tällaisia oireita ennen menkkoja. Tai ehkä en vaan tutkaile niitä niin kuin nyt...Onko tänään kukaan testaillut? :)(Kp 36/20-45)

Vierailija

Nyt taitaa olla kp 27/n.34 eli viikonloppuun jää testaamiset, jos on mitään aihetta. Oireita ei kyllä ole plussan suuntaan, joten aika pessimistinen olen, muttei nii hirveästi menkkaoireitakaan. Pikkukakkonen toiveissa, plussa saisi jo tulla, sillä yritystä on yli vuosi ja yksi km takana! Plussatuulia piinailijoille!

Vierailija

Varovaisesti ilmoittelen, että sain aamulla haalean, punertavan haamun, joka näkyy missä valossa tahansa ja ilman kääntelyitä!! Yritän vielä ottaa rauhallisesti ja ilmoitankin sen näin todella hiljaisesti!! *kuiskaa*Toivotaan, että negat kääntyy vielä plussaksi! Testasin lauantaina negan, joten siihen asti on toivoa, ku se pirun täti kurvaa paikalle!:(Tsemppiä kaikille piinailuun!! :) ja voimahaleja tädin yllättämille!

++++++++++++++++++++

Vierailija

Nyt menossa kp 21/25 ja viime lauantaina tuli testattua Aconilla nega. :( Lauantaina ajattelin kokeilla toisella testillä (en muista merkkiä) uudelleen jos tulos olisi toinen.

Oireita ei ole kummemmin ollut, tosin maanantaina alkoi rinnat jomottamaan...

Jännätään vielä muutama päivä.

Vierailija

Kp 35/20-45 ja ekaa kertaa taidan piinailijoihin pinoutua. Elikkä tosiaan on kolmas viikko piinailua. Ekalla vikolla pregentillä testailin, viime viikolla aconilla haamu, tänään pregentillä ehkä viivan paikka... Mut kuitenkin, ei vahvistusta haamuille/viivan paikoille, joten negaahan ne taitaa olla, vaikka tutkailen nytkin aamuista testiä epätoivon vimmassa...Epäilen, että jos jotain on tärpännyt, niin 1,5vkoa sitten torstaina olis saattanu olla kiinnittyminen tms. Viime torstaina nimittäin alkoi jomottaa rintoja. Ja välillä tulee imetyksistä tuttu herumiskipu. Mut mitään ei kyllä heru. Näin vahvana en muista kierroissa tällaisia oireita olleen ja rinnat on miehenkin mielestä vähän turvoksissa, mut eipä se kauheesti niit valoisassa oo nähny... Mut silti tuntuu, et kuvittelua vaan ja tietty yritän itseni vakuuttaa että kuvittelen, koska varmaan tässä petyn vielä...Menkkoja tai viivaa odotellessa... ;) Aika hiljaista kyllä tuntuu olevan tänään muillakin. Mies varmaan saa harmaita hiuksia mun jatkuvista testailuista, mut kun on pitkäkierto eikä tietoakaan oviksesta, niin en osaa olla testaamattakaan mahdollista raskautta... Etenkin kun tätiäkään ei kuulu. :/ Nyt koitan olla ainakin torstaihin asti testailematta.

Vierailija

[color=darkviolet]Huomenna kai kurvaa maalarit paikalle. Mitä en tietenkään toivo, ja toiveet on tottakai korkeella. Ja jotenkin nyt tuntuu erilaiselle kuin ennen.

Viikolla on ollu tuntemuksia masussa, joku päivä oli ihan varma, että menkat alkaa. Alaselässäkin tuntu ja sit niistäessä otti mahasta. Rinnatkaan ei " normaalit" . .mitä vielä, kai näitä löytyy, jos tutkailee.

Tämän enempää en halua nyt nostella toiveita pilviin, kun niin monesti on saanut pettyä.

Tällä viikolla testaan, riippuu nyt mistä roikkuu ;)

Vierailija

[color=magenta]Täällä kp 26/28 (ehkä..eka luomukierto) Oireita on joka toinen päivä, saattavat hyvinkin olla hormonaalisia ja ihan mielikuvituksen aiheuttamaa. Alaselkää siis jomottaa edelleen, alavatsa ja siitä alaspäin jotenkin oudon tuntuinen, sitä kuuluisaa " painetta" , en osaa kuvailla tunnetta. Pissattaa kyllä vähän väliä ja olo on sellainen että menkat alkais hetkenä minä hyvänä. Mahassa myös juilii sillon tällön. Mutta siis ei sen kummempaa, jos ei tätiä näy niin testaan joskus ensi viikonloppuna.

Eka yritys siis meneillään ja esikoista kuumeilen joten mitkään oireet eivät ole entuudestaan tuttuja. Jänniä aikoja ;)Peukkuja kaikille, toivotaan että saadaan ensi viikolla plussasade aikaiseksi!!!Kathy♥

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat