Mitkä ilmakumit vanhoihin emmaljungiin??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä mummolarattaina grizzlyt 99/2000?, sinipunaiset ja niihin pitäisi nyt hommata ilmakumit, mutta käykö mitkään kaupoissa olevat noin vanhoihin rattaisiin? Anoppi kun valittelee rattaita raskaiksi työntää.. Kiitos tiedoista ja sopivia saa myös tarjota ostettaviksi ;o))

Kommentit (4)

Vierailija

Grizzlyissä on muistaakseni renkaan halkaisija n. 22 cm, joten en usko että mitkään tavalliset (esim. Emman,Emmaljungan tms) ilmakumipyörät sopivat (siis ovat liian suuret jarrun alle) sillä niiden halkaisija yleensä n. 30cm. Emmaljungan tavalliset umpikumirenkaatkin (siis pienemmät, avorattaisiin sopivat) ovat 25 cm halkaisijaltaan joten nekin muistaakseni liian suuret. Briolla oli ainakin pari vuotta sitten 21 cm tavalliset renkaat sekä 24cm ilmakumit, ehkä ne sopisivat? Tosin en tiedä, että sopivatko ne taas emmaljungan rattaisiin kiinnityksensä takia, mutta ainahan voi soittaa Brioa/Emmaljungaa myyvään liikkeeseen ja kysyä sekä käydä sovittamassa.

Vierailija

Emmaljungat ja niihin sai Emma merkkiset ilmakumipyörät. Emmaljungan omat pyörät ei sopineet, kun se jarru on siinä päällä. Lastentarvike liikkeestä ostettiin.

Vierailija

Myös meillä ostettiin mummolan Emmaljunga vaunuihin (vm. 1996) Emman ilmakumirenkaat. Muita ongelmia ei ollut, paitsi kun renkaat olivat suuremmat kuin ennen ja jarru läheni huomattavasti renkaan pintaa, niin jarru roiskutti talvella kaiken lumen renkaan pinnasta tavarakoriin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat