Vauvan kanssa reissuun

Vierailija

Miten pienen vauvan kanssa uskaltaa lähteä reissuamaan? Mies joutuu olemaan viikon poissa kotoa ja yksin ihan pienen vauvan kanssa kotona olo arveluttaa. Menisin vanhempien luo, mutta entä jos vauva onkin vain pari-kolmeviikkoinen? Junalla olisi tarkoitus mennä ja matkaa on useita satoja kilometrejä. Miten muut tekisitte?

Kommentit (3)

Vierailija

Itsestänikin paras vaihtoehto olisi, että saisin tänne jonkun kaverikseni. Se näyttää kuitenkin epätodennäköiseltä. Huolettaa lähteä niin pientä kuskaamaan pitkän matkan päähän. Kyseessä esikoinen, eikä siksi kokemusta noin pienen lapsen arjesta kokoaikaisesti. Mietin vain, mitä asioita kannattaisi mietiskellä ja mitä erilaisia vaihtoehtoja ottaa huomioon (juuri nuo rytmit, pöpöt sun muut).

Onko muilla ehdotuksia, kommentteja?

Ap

Vierailija

Oma kolmas lapsonen on nyt 2,5 kk ja alkaa olla jotenkin ennakoitava unien ja syöttöjen suhteen, mitä 2-3 viikkoinen ei vielä ole.

Miettisin myös altistamista pöpöille, puolustuskyvyn kehitys on vielä kesken, vaikka äidiltä on vasta-aineita vauva saanutkin.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat