Kokemuksia 3-pyöräisistä rattaista kantokopalla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kertokaapa omia kokemuksianne eri merkkisten 3-pyöräisten rattaiden käytöstä. Kestävyys, liikuteltavuus, käyttömukavuus, mitä tahansa mitä mieleen tulee.Päädyimme ostamaan vauvan ensivaunuiksi I' coon Platon 3 air rattaat pehmeällä kantokopalla. Esittelyssä ja koeajossa tuntuivat ihanan kevyiltä työntää ja ohjata jopa yhdellä kädellä- ei vääntämista ja painamista esm. kääntyeessä. Tämä ominaisuus vakuutti meidät kun usein lenkillä on mukana kaksi koiraamme, joten hihnat on toisessa kädessä.Koska aikaisempia kokemuksia ei ole, nyt vaan toivotaan, että tuli hyvä ja kestävä valinta tehtyä. Ulkonäöltäänhän nuo olivat meidän silmäämme miellyttävät sporttiset.

Kommentit (3)

Vierailija

Meille tärkeitä ominaisuuksia oli:- 3-pyöräisyys

- ulkonäkö

- ketteryys lenkeillä

- pehmeä kantokoppa

- ilmakammiorenkaat

- käsijarru (meillä mäkinen maasto)Ollaan oltu tyytyväisiä. Myyjä kehui pitkää makuutilaa, joka varmasti tulee myöhemmin tarpeeseen kun tuo meidän mies on aika pitkä, saattaa tulla pituutta lapsillekin ; ) Joku sanoi, että 3-pyöräiset vie enemmän tilaa autossa mutta näissä se eturengashärveli taittuu sinne rattaiden alle, niin ei minusta vie niin paljoa tilaa. Ainakin kun vertasin siskon 4-pyöräiseen, niin ihan yhtä korkeilta/matalilta näyttivät kasattuna. Joka tapauksessa meidän Citroenin konttiin menevät ongelmitta.

Vierailija

Päätyminen uuteen merkkiin tuntui ensin hassulta, mutta nyt täytyy sanoa, että myyjän perustelut tuotteen paremmuudesta olivat kohdallaan.Rattaiden tilantarve autoon pakattaessa on todella ylivoimaisen pieni.

Ostaessa ei vielä ymmärtänyt paljonko muiden valmistajien mallit vaativat tilaa autossa. Nyt kun on vertaillut ovat Panther Juniorit aivan

lyömättämät. Rattaat liikkuvat ympärikääntyvän etupyörän ansiosta aivan loistavast. Odotamme vain talvea, kun kavereiden rattaista pakkasella alkaa muoviosat paukkumaan. Meillä kun kaikki pyöränkiinnnitykset ja runkonivelet ovat metallia. Juuri eilen yksi puistokaveri ihmetteli rattaitamme ja kertoi heiltä muovisen etupyörien kiinnityksen rikkoutuneen kaksi kertaa X-Adventuresta.Kannattaa varmaan maksaa vähän enemmän ja ostaa laatua.- Selkänoja 6-asentoinen

- viisipistevaljaat-

- käsijarru / jalkajarru

- metalliset jarrurattaat pyörissä

- metalliset pyöränkiinnitykset kaikissa pyörissä

- metalliset runkonivelet

- ylivoimaisen pieni tilantarve kasattuna

- kevyet nostaa ja työntää

- laakeroidut pyörät

- korkea selkänoja istuinasennossa (mahtuu isokin lapsi)

- mahtava talvipussi, jossa lahkeet ja jatkomahdollisuus, kuraiset

kengät saa pussista läpi. (En ole vielä ostanut, mutta hankitaaan)

Vierailija

Meillä on Hartanin Skater S (eli kääntyvällä etupyörällä) ja pois en antaisi mistään hinnasta! Ovat kevyet työntää myös yhdellä kädellä, ei hirveitä painamisia/raahaamisia suuntaa vaihdettaessa kuten " kiinteäpyöräisissä" , toimivat hyvin vauvankin kanssa, kaupoissa on ihana kulkea kun kääntyvät pienessä tilassa jne.Kestävyydessä ei ole ollut mitään ongelmaa tähän asti, kaverin Emmaljungat on olleet jo monta kertaa korjattavana samana aikana, meillä ei mitään ongelmia. Ovat myös tukevat, ainoa kerta kun on lähtenyt kallistumaan oli 45 asteen sivusuuntaisessa kulmassa (ja kuka käskee mennä sellaiseen paikkaan vaunuille? ei taida nelipyöräisetkään olla sen tukevammat)Koska etupyörän saa myös lukkoon niin bussiin nouseminen jne. on helppoa mutta eipä meillä pyörää lukossa muuten pidetäkään. Isovanhemmat joskus työntäessään lukitsevat etupyörän, koska kääntyvän etupyörän käyttö vaatii totuttelua. Meilläkin ekan työntökerran jälkeen miettitiin, että tuliko vikaostos kun tuntuivat niin hankalilta ja pyörä kääntyi aina poikittain mutta nyt ei ole mitään ongelmia ja edes kiinteäpyöräisiin kolmipyöräisiin en vaihtaisi.Kaiken kaikkiaan loisto-ostos ja ovat olleet hintansa väärtit. Ovat myös niin kevyet ja pieneen tilaan menevät, että erillisiä matkarattaita ei olla hankittu.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat