Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pyykkikoneen nukkasihdin irroitus

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Miten se osaakin kuulostaa ohjekirjasen mukaan niin helpolta, muttei aukea siltikään.

Meillä on vajaan vuoden vanha Candy ACS 130, edestätäytettävä pyykkäri. Se on ny ruvennu temppuilemaan ja pitäisi päästä tarkistamaan nukkasihdin tila. Mutta miten ihmeessä sen nukkasihdin saa irti?!?!

Ohje sanoo että käännä vastapäivään kunnes kahva vaakatasossa, irroita ja puhdista. No ensinnäkään kahva ei käänny vaakatasoon, vaan jumii pikkasen pystysuoran jälkeen, ei millään taivu puuttuvaa puoltatoista senttiä. Tässä vaiheessa kyllä rumpuun jäänyt vesi vuotaa ulos, mutta kahva ei irtoo.

Ja sit ku kahvan kääntää takas kiinni ja laittaa koneen linkoomaan pyykit uudestaan (ongelma on siis siinä ku kone ei linkoo kunnolla vaan rumpuun jää vettä) niin pyykit kyllä linkoutui kunnolla mutta nukkasihti vuosi vedet kylppärin lattialle.

Tämän siitä vissiin saa ku joutuu köyhänä ostamaan hieman halvempia vehkeitä.

Kommentit (1)

Vierailija

Meidän Boschissa nukkasihti irtosi ihan ohjeiden mukaan kiertämällä, teillä on joko huonot ohjeet tai koneessa jotakin jumittamassa aukaisua. Jos suinkin mahdollista, niin piipahda myyjäliikkeessä ja kysy neuvoa. Siellä on luultavasti esittelykone, josta myyjä voi näyttää nukkasihdin irrottamisen. Jos teidän koneessa ei toimi samat niksit, kannattanee ottaa yhteys koneen huoltoon, kun kyseessä on kuitenkin uusi laite ja takuukin vielä voimassa.

Uusimmat

Suosituimmat