Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko marokossa käyneitä?

Vierailija

Mitä sieltä kannattaa ostaa, mikä on halpaa? MILLAINEN MAA YLEENSÄ?

Kommentit (2)

Vierailija

Minusta siellä ei juuri ole ostettavaa, paitsi nyt tuossa edellä tuli jo mainittua nahka, matot, mausteet - ja kultakorut. Itse en mitään näistä kyllä juurikaan käytä ja mausteitakin kartan ulkomailla kun kerran sain sellaisen kivan yllärin basaarista ostetuista mausteista, että seassa oli jotain äksyjä toukkia... :oX

Piraattivaatteita siellä on aika hyvälaatuisia ja edullisia, varsinkin farkut on yllättävän kestäviä ja muodikkaita. Parempaa laatua tosiaan kuin Tallinan piraatit. Kenkiäkin saa melko edullisesti, kivoja erikoisia. Niin ja rihkamakoruja - sellaiset arabialais- ja intialaistyylisethän on juuri nyt muodissakin. :o)

Muuten tykkään ihan maasta - mukava tunnelma, erilainen. Tinkiminen pitää taitaa ja turistialueilla tuputtaminen käy todella hermoille, mutta pitkällä pinnalla siitä selviää. Ruoka on loistavaa!

Vierailija

Tykkäsin kyllä maasta tosi paljon, ruoka oli mielestäni hyvää ja ihmiset ystävällisiä. Tosin paikoitellen nuoret miehet jopa ärsyttävän tuttavallisia, teini-ikäisen sinisilmäneitosen kannalta kiusallista.. Leikillään isäni vielä alkoi hieromaan kauppaa, että montas kamelia tyttärestä saisi...Silloin oli, ja miksi ei vieläkin, edullista ostaa nahkavaatteita, koruja, mausteita sekä ihan laadukkaita piraattivaatteita. Ihan eri tasoa kuin Tallinnan rievut, ne oikeesti kesti käyttöäkin tosi paljon. Alabasterista jos tykkää, sitä oli paljon ja sit tietty ne aidot matot...Tinkiminen kannattaa opetella ja olla siinä puolessa rohkea. Ne hinnat, mistä lähdetään, on moninkertaisia siihen verrattuna, millä tavaran saa putiikista ulos. Basaareissa myyjät loukkaantuvat, jos ei asiakas ala tinkimään.

Uusimmat

Suosituimmat