Niukat kuukautiset vai välivuoto?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sain nyt primolut kuurin kateissa oleviin menkkoihini. Perjantain otin ekan pillerin ja tunnin päästä alkoi mukamas menkat....siis olo oli sen mukainen + vertakin tuli ihan normaalisti menkkoihin nähden. Mutta iltaan mennessä oli veren tulo lopahtanut jo täysin, lauantaina pientä tuhrua.Miten tähän nyt taas reagoin? Voiko tässä samassa kierrossa tulla parin viikon välein tälläistä välivuotoa vai oliko niukat menkat? kun TAAS pitäis clomit aloittaa tänään jos menkoiksi laskisin.Jatkoin kyllä primolutien syöntiä, mutta nyt mietityttää...Taasko soitto lääkärille huomenna ja ultraan???

Kommentit (10)

Vierailija

hankalalta ja epätoivoiselta tuntuu kyllä tällä hetkellä kaikinpuolin tämä tilanteeni=(soitan kuitenkin huomenna lääkärille ja kysyn mielipidettä.suuret kiitokset avustasi!!

Vierailija

jossa se keltarauhanen näkyi? Jos siitä on jo yli 14 vrk (tai lähellä sitä), niin ehkäpä sitten näkyi, ettei vuotoa ole spontaanisti tulossa. Ultrassa keltarauhanen ja keltarauhaskysta (eli siis munarakkula, joka ei ole puhjennut vaan muuttunut kystaksi) näkyy aika samanlaisena ei aina voi tarkkaan tietää, kummasta on kyse. Menkkojen lähestyessä tavallinen keltarauhanen alkaa surkastumaan, eli jos ekan ja tokan ultrauskerran välillä on aikaa pitkälti ja keltarauhanen vain porskuttaa, niin vuotoa ei tosiaan ole välttämättä odotettavissa.Koska sulta otettiin toi verikoe? Kp mikä? Ja siis kuinka kauan ton ekan ultran jälkeen..

Vierailija

että se sun vuoto oli sun tämän kerran menkat. Jos ei ollut paljon poisvuodettavaa. Se ajankohta sopisi varmaan n. 14 vrk luteaalivaiheeseen (aika oviksesta menkkoihin). Muutenhan tilannetta voisi vain tarkastella, mutta kun sulla on ne clomit. Hankalaa.. Toivottavasti tilanne ratkeaa jotenkin.

Vierailija

ei kai ole mitään haittaa jos olen nyt viikonlopun ajan syönyt primoluteja ja JOS ultra nyt näyttäisikin että tämä vuoto olisikin ollut tyhjennysvuoto. Silloinhan mun pitäs aloittaa taas clomit??

Vierailija

sama on kierto. Lääkäri silloin sanoi että olen ovuloinut koska on niin " hieno" keltarauhanen täällä. Ja olin torstaina TAAS ultrassa ja siellä se keltarauhanen oli edelleen.näin kyllä ymmärsin itsekkin että siksi primolutit määrättiin koska ei vuotoa teroluteilla saatu aikaiseksi. mutta, tämä jäi hämäämään että miksi ei odoteltu spontaaneja menkkoja jos keltarauhanen oli olemassa?kylläpä osaan olla vaikea=(Kiitos taas vastauksestasi=)

Vierailija

eli 27.9. oli eka ultra ja toka nyt 6.10. eli 10 pvä väliä. Nähtävästi on sitten niin, että lääkäri on katsonut ettei vuotoa tule nyt ilman vahvempia lääkkeitä.toivotaan että ne nyt jossain vaiheessa ilmestyy=)Vierailija

söit 10 päivää teroja ja jossa lääkärin mukaan olisi ollut ovulaatio?

Jos on, niin olet saanut Primolutit varmaan siksi, että ne ovat vahvempi keltarauhashormoni kuin Terolut. Ilmeisesti Terolut ei sitten ollut riittävän vahva lääke, että tyhjennysvuoto tulisi. Jos ovulaatio olisi tapahtunut, pitäisi keltarauhasenkin toimia riittävästi niin, että menkat tulevat itsestään, yleensä 12- 16 vrk ovulaation jälkeen. Jospa sulla sitten kuitenkaan sitä ovulaatiota ei ollut??Jos ei ole ollut ovulaatiota, keltarauhanen ei ole kehittynyt eikä sitä mukaa limakalvo ole paksuuntunut eikä ole juurikaan mitään poisvuodettavaa. Siksi niukka vuoto. Voi siis olla, että vuotosi oli oikeasti menkat. Kannattaa varmaan soittaa lääkärille ja varmistaa miten toimitaan.Koska olet viimeksi tehnyt raskaustestin, ettei kyseessä nyt kuitenkin voisi olla raskaus?

Vierailija

verta on tullut perjantain aikana aika paljon, niin olettaisin niiden kyllä sitten olleen menkat ja Primolutit olisi pitänyt lopettaa. Eihän se vuoto aina kestä useita päiviä, varsinkin jos ei kunnolla ollut mitä vuotaa. Ehkä on parasta kuitenkin soittaa lääkärille ja selvittää koko tilanne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat