Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuka EI käytä tampooneita?

Vierailija

En tiijä miks, mutten ole IKINÄ semmoista käyttänyt tai halunut kokeillakkaan. Yöks.

Onko muita jotka eivät ikinä käytä?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Se naru on alkanut viime aikoina häiritsemään. En tiedä miten ja mihin sen asettelisi, ettei se tuntuisi varsinkin istumaan käydessä. Inhottaa kun se hiertää ja kiristyy vähän väliä. Mooncupia tai keeperiä olen harkinnut, mutta tuntuuko ne " antennit" yhtä inhottavilta kuin tampoonin naru?

Vierailija

Meni kerran yhdestä se naru poikki tamponin onkiminen oli inhottava homma yleisessä vessassa. Vessa oli täynnä ihmisiä ja tottakai juuri sillä kertaa siinä vessankopissa oli paperi loppunut, joten jouduin menemään kopin ulkopuolelle verisin käsin hanaa aukomaan ja pesemään. En usko kenenkään oikeasti edes huomanneen, mutta jotenkin siitä jäi niin nolo olo, että en sen jälkeen ole tampooneja käyttänyt.

Vierailija

käytä. En ole koskaan edes kokeillut. Pelottaa juuri se narun katkeaminen. Ja se että joutuisi menemään lääkäriin että saisi tamponin ulos... ei vähän hävettäisi.

Vierailija

Teiniä käytin, mutta nykyään en jaksa räpeltää tamponien kanssa. Side on paljon helpompi ja nopeampi vaihtaa, mä en tykkää tunkea sormiani pilluuni.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat