Onko muilla päälle 2-vuotiaita jotka kaipaisivat paljon ohjattua toimintaa?? Miten järjestätte?

Vierailija

Jos olette kotona, jaksatteko käydä joka päivä jossain, vai kuinka saatte päivät ilman että hirveä turhautuminen iskee ja tavarat lentelee. Ja kyllä - meillä ulkoillaan, mutta silti tuntuu että koko ajan pitäisi olla jotain " actionia" . Heti kun käydään (2-3krt) vkossa lapsiperhekavereiden luona - lapsi suorastaan nauttii ja viihtyy kun saa touhuta ikäistensä kanssa. Meillä myös 1-vuotias mutta hänestä ei vielä ole riittävästi seuraa esikoiselle - ainakaan esikon mielestä ;)

Kommentit (8)

Vierailija

Siis tarkoitan, että lapsen on pystyttävä leikkimään myös itsekseen legoilla, katsella kirjoja, tai muuten vaan puuhailla. Hulluksihan siinä tulee jos pitää koko ajan keksiä uutta virikettä että lapsi pysyy tyytyväisenä. Anna lapsen murjottaa tai räyhätä jos ei keksi tekemistä, ja voit ihan hyvin sanoa että äidin ei tarvitse koko ajan leikkiä.

Vierailija

luulen että kyse on vähän mustasukkaisuudesta että kotona kaikki huomio pitäisi kiinnittyä häneen eikä kuopukseen ollenkaan. Ja kun ollaan touhuamassa muualla on niin paljon nähtävää että ei tule sitä turhautunutta fiilistä.

Vierailija

lapsen pitää pystyä myös itse viihdyttämään itseään. ei todellakaan tarvitse joka päivä järjestää jotain erityistä " actionia" .

Vierailija

sanot että autat vain joka toisen puuhan keksimisessä, sitten joka kolmannen... olet tainnut puuttua hänen leikkeihinsä hieman liikaa? anna hänen olla myös yksin. osta kirjoja, joita hän voi katsella, duploja tai legoja, palapelejä jnese nyt ei ainakaan auta, että suostut olemaan hänen viihdyttäjänsä 24/7.

Vierailija

pitäisikö järjestää vielä enemmän vaan kun ei sitä aina jaksa. Luulisi riittävän että päivittäin ulkoillaan ja kotona touhutaan, otan mukaan kotitöihin etc..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat