puhuvatko muiden 2-vuotiaat KOKO AJAN?

Vierailija

Minulla on välillä sellainen olo, että en kestä sekuntiakaan, kun koko ajan jostain kuuluu ääntä.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Hän puhui taukoamatta. Bussissa, kaupassa, kadullakin vieraille ihmisille, jos joku olisi vaikka jaksanut kuunnella..

Neuvolan täti pyyhki puolituntisen tapaamisen jälkeen hikeä otsalta ja sanoi, että leukaluut kipeytyy jo kuuntelemisesta;)

Lapsi nukahti kesken lauseen ja heräsi puhumaan...Nyt hän pärjäävä koululainen! Kaikista aineista 9 ja 10, paitsi työrauhan antaminen...Hän kun edelleen puhuu usein väärissä paikoissa!

Vierailija

Meidän 2v. puhuu kyllä paljon mutta pitää kyllä taukojakin. Muuten on jatkuvasti liikkeessä eikä tahdo rauhoittua. KOko ajan pitää kiipeillä ja pomppia tai jotain. Siihen väsyy kun ei tuu sitä taukoa. Paitsi päikkäreillä...

Vierailija


Aiemmin nukahti myös kesken lauseen. Tänään viimeksi sanoi kaupassa: " Tossa on vanha ukko." Tietysti kuuluvalla äänellä. Ymmärsi kyllä, kun sanoin, ettei saa sanoa niin. Toinen voi loukkaantua.Olen ihan naatti iltaisin. Vaihamme tuskin sanaakaan mieheni kanssa.

Vierailija

erikoisemmissa tilanteissa hiljaa, mutta kotona ääntä riittää aamusta iltaan. Sängyssä pulisee ja huutelee, kunnes nukahtaa, ja aamulla taas aloittaa. Heräsin tänä aamuna kuudelta ja makasin hetken sängyssä valveilla nauttien totaalisesta hiljaisuudesta.ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat