Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Esikoulu? millaista siellä on?

Vierailija

ja tykkäävätkä lapsesi käydä siellä?MInkä pituinen päivä siellä on?

Kommentit (8)

Vierailija

leikkivät tietysti paljon. Lapseni on tykännyt ihan älyttömästi. Eskaripäivä on 8.30-12, jos ei syö siellä aamupalaa. Omani jää kyllä iltapäiväksi vielä päivähoitoon.

Vierailija

ellei ole sitten mennyt vuotta aiemmin kouluun. Eskarissa harjoitellaan kouluvalmiuksia; esim. keskittymistä, oman vuoron odottamista, käden motoriikkaa jne. Kyllä meidän lapset on ainakin viihtyneet.

Vierailija

omatoimisuustaitoja, kuuntelua ja itsensä ilmaisemista. Siellä opetellaan myös äänteitä ja kirjaimia sekä numeroita ja matematiikan alkeita. Lisäksi on ympäristökasvatusta, musiikkia, liikuntaa ja taideaineita. Oppiminen tapahtuu leikin varjolla ja toiminnalla on tavoitteet. Lapsen yksilöllisyys, vahvuudet ja heikkoudet pyritään huomioimaan. Lapsi viihtyy erinomaisesti, opettajakin on huumorintajuinen, hellä mutta silti napakka kasvattaja.(lto)

Vierailija

Ollut aina kotihoidossa, joten nyt näkee muita lapsia joka päivä. Riippuu paljon siitä, onko eskari koulun vai päiväkodin yhteydessä. Meillä koulun, joten se on myös aika koulumaista. Tehtäväkirjoja on ja jopa kotiläksyjä. Paljon leikitään myös. Opetellaan keskittymistä ja toisten huomioon ottamista. Pitää osata olla hiljaa, kun toinen puhuu jne.19 viikkotuntia. Koulua aina klo 9-12, 9-13 tai 9-14. Kerran viikossa saa viedä oman lelun kouluun ja kerran viikossa pitää ottaa omat eväät, kun on pidempi päivä.

Uusimmat

Suosituimmat