Ystäväperheen kolme lasta eivät ole yhtenäkään viikonloppuna kaikki kotona!

Vierailija

Usein tämä pariskunta on ihan kahdestaan. Olen ensimmäistä kertaa elämässäni huomannut olevani KATEELLINEN. Miten ihmeessä on voinut käydä itsellä niin huono tuuri, että ei ole ketään sellaista lähisukulaista, joka koskaan suostuisi vähän meidän kasvatusvastuuta jakamaan.

Kommentit (4)

Vierailija

en mä nyt osaa kuvitellakaan sellaista tilannetta, että meillä olisi joku koko ajan jossakin pois, mutta olisihan se kivaa edes kerran vuodessa.

Vierailija

Lapset herättävät nykyään viikonloppunakin seitsemältä ja jos yritän vähänkin päivällä nukahtaa, heille tulee aina jotain asiaa ja pitää herättää. Isäpappa kyllä saa nukkua ihan rauhassa:( Jostain syystä häntä eivät lapset koskaan herätä, oli asia mikä hyvänsä. Olisi kiva, kun saisi lapset vähäksi aikaa jonnekin....No, parin vuoden päästä saavat olla jo ulkona ilman vartiointia.

Vierailija

Meillä ei ole mitään paikkojakaan, mihin lapset työntää. Jos olisi mielummin laittaisin heidät yökylään samana viikonloppuna ja sitten taas olisimme seuraavana viikonloppuna kaikki yhdessä kotona.Meidän perheen juttu on se, että tehdään paljon asioita yhdessä, joten tuntuisi hullulta, jos joku olisi aina poissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat