Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

yli 3 päivää kestävä kuume

Vierailija

Onko kenenkään vauvalla kestänyt korkeaa kuumetta yli 3 pvää ilman näkyvää syytä? Mikä on ollut diagnoosi? Meidän 10kk vauvalla kolmatta päivää 38-39C kuume ilman näkyvää syytä, käytetty jo lääkärissäkin pariin otteeseen, kun vaan itkee jatkuvasti. Syö ja juo jonkun verran, mutta on haluton leikkimään,sylissä vaan tahtoo olla ja itkee. Ahistaa.Tänään päivystäjä sanoi, että oinen korva punoittaa ja aloitti antibiootin, mutta eihän se voi olla kuumeen ja itkuisuuden syy, kun eilen ja toissapäivänä ei vielä korvissa mitään näkynyt. Jos tuo ei noilla antibiooteilla lähde tokenemaan tai huomenna ei tule vauvarokon läiskät, niin pitää lähteä sitten ottamaan kokeita.

Kommentit (9)

Vierailija

Sit on voinu olla viikon tauko ja on lykänny korvatulehduksen tms. Virukset tekee usein tollasia oireita. Mä olin aiemmin ihan paniikissa, kun vauvalla oli kuume eikä muita oireita, mut nykyään on niin monenl. pöpöjä. Muista hyvä kipulääkitys. Nielu ja korvat on varmasti pienellä kipeet vaik ei ois korvatulehdustakaan.

Vierailija

Olisikin lohduttavaa, jos huomenna nousisi näpyt iholle. Mietinkin juuri tuota, että voiko tulla ensin kuume ja kiukkuisuus ja sitten vasta myöhemmin korvatulehdus. Tietenkin virustulehdukset altistavat bakteeritulehduksille, mutta kun meidän vanhemmalla tytöllä taas tulee aina ensin selkeä nuha ja sen jälkeen korvatulehdus. Kiitos vastauksista!

Uusimmat

Suosituimmat