Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Madagaskar-elokuva

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko joku käynyt katsomassa Madagaskar-elokuvan? Kuinka nuorelle suosittelisit? Onko siinä pelottavia kohtauksia? Meidän lapsi täyttää pian 4 vuotta ja ajattelin, että hänen kanssaan voisi ruveta käymään elokuvissa. Kotona katselee pitkiäkin Disneyn videoita, niitä joissa ei ole (kovin) pelottavia juttuja eli lähinnä koira-aiheisia.

Kommentit (4)

Vierailija

meidän tammikuussa 4v täyttävän pojan kanssa kävin sen katsomassa ja varmaan onnistuu teillekin.. ei sisällä mitään pelottavia kohtauksia, jos sitä ihan lopussa olevaa hyeenojen (?) hyökkäystä lukuun, sekin menee ihan pieleen. Useimmissa Disney-leffoissa on paljon pelottavampia ja onnettomampia kohtauksia kun mitä tuossa oli.

Leffa sisältä paljon viittauksia muihin elokuviin (mm. American Beaty), jotka menee lapselta ihan ohi ja olivat mun mielestä ihan turhia mutta ihan OK ja viihdyttävä elokuva ei siinä mitään... suuri ajatus elokuvasa on ravintoketjun olemassa-olo, mikä sinänsä on ihan hyvä tuoda tuolla helposti lähestyttävästi esille.Vierailija

Eli tyttö kävi isänsä kanssa sen elokuvissa katsomassa tuossa kolmisen viikkoa sitten ja tyttö täytti juuri 5 vuotta. Kovasti tykkäsi, eikä tainnut kovin pelottava olla. Isin mukaan se oli ehkä enemmänkin sellainen huumorijuttu ja se huumori oli kuulemma monesti sellaista, että lapsi ei sitä välttämättä ymmärtänyt. Eli kyllä sinne varmasti voi mennä neljä vuotiaankin kanssa, mutta eri asia on sitten, että mitä lapsi siitä ymmärtää. Meillä tyttö ainakin oli ihan tyytyväinen siihen ja oli sit varmaan poiminut sieltä mieleensä ne jutut, jotka häneen kolahtivat.... isillä taisi kolahtaa ihan eri jutut :)

Vierailija

kun tyttö oli 2v6kk. Elokuva oli Nalle puh ja möhköfantti, tyttö tykkäsi kovasti. Hyvin jaksoi istua paikoillaan eikä mitään ongelmia ollut.Pari viikkoa sitten kävimme katsomassa Madagaskarin ja tykättiin kovasti, tyttö nytten reilu kolme vuotias. Ei ollut mitenkään jännä vaan ihan hauska. Tyttö nauroi ääneen moneen otteeseen.

Ei muuta, kun elokuviin vaan...

Uusimmat

Suosituimmat