Suomenkielistä toimintaa 3 vuotiaalle Tukholmassa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moi,ollaan juuri muutettu Tukholmaan puoleksi vuodeksi lähes 4-vuotiaan poikamme kanssa. Jotta saataisiin aika kulumaan isin töissä ollessa edes jotenkin järkevästi, kyselen tässä mitä muut täällä asuvat touhuavat päiväsaikaan? Seurakunnan kerhosta tiedän ja varmaan sinnekin tulemme (on vaan tosi pahaan aikaan ihan päällekkäin pikku-kakkosen päikkäreiden kanssa, eli vaati pientä järjestelyä onnistuakseen).Mutta jos löytyisi muita suht samanikäisiä leikkikavereita puistoon (itse asutaan Östermalmilla, mutta kulkeehan nuo julkiset minne päin vaan) tai vaikka meille kotiin, se olisi mahtavaa samoin jos tiedossanne on jotain suomenkielisiä jumppia, kerhoja yms. niin sekin olisi hyvä juttu! Kun puoleksi vuodeksi vaan tultiin, ei viitsi ruveta sotkemaan pojan päätä ruotsinkielen opiskelulla, niin fiksua kuin se muuten olisikin:)Miljoona kiitosta vinkeistä jo etukäteen!

Kommentit (5)

Vierailija


Tiedossani on ainakin eräs jumppa joka on tarkoitettu suomenkielisille. Itse en ole vielä ollut toiminnassa mukana mutta jos asia kiinnostaa laita meiliä seuraavalle henkilölle :

sari.lindstedt@bredband.net, hän osaa varmasti kertoa enemmän.Jumppa järjestetään upplands bron kunnassa, joten tukholmasta tulee hieman matkaa...Heidän suomiseurallaan on muutakin toimintaa, esim. lastenlauantait.

Vierailija

Hei!

Vaikka en osaa kysymykseesi varsinaisesti vastatakaan niin ' innostuin' kun kirjoitit, että asutte Östermalmilla. Mekin asumme, olemme asuneet jo reilut kolme vuotta. Kenties voitaisiin joskus tavata kaffen merkeissä?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat