Olinko liian tiukka?

Vierailija

joulukuussa 5v täyttävä tyttöni leikkii samaikäisen naapurin tytön kanssa ja naapurin tyttö saa mennä tuonne tuttavansa pihalle leikkimään hieman kauemmaksi omasta pihastaan, siellä ei kukaan lapsia valvo joten kielsin tyttöäni menemästä sinne. Sanoin että voi leikkiä omassa tai naapurin pihassa. Mieheni mielestä olin liian tiukka, mitä muut mieltä?

Kommentit (14)

Vierailija

Vieraaseen pihaan ilman vahtimista en kyllä päästäisi minäkään vielä 5-vuotiasta varsinkaan, jos siellä olisi edellisenä päivänä tapahtunut loukkaantuminen.

Vierailija

toki riippuu lapsesta, mutta itse haluaisin vielä tuonikäisen nähdä pihalla, elinaköetäisyydellä ja kuuloeäisyydellä, tai pihalla jossa on tuttu katsomassa perään.

Vierailija

tai samanikäisen kaverin kanssa,ainakaan jos sinne ei pihalta näe. 9 vuotiaan isosiskon kanssa on kyllä käynyt hieman kauempanakin.

Vierailija

Saman ikäinen tyttäreni leikkii rivarin pihassa, mitään näköyhteyttä ei ole.Kiipeilemiseltä ei taida voida välttyä eikä pidäkään. Lapset keksii kiipeilypaikan vaikka aukealta pellolta jos niikseen tulee.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat