strepsils raskausaikana?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Saako strepsilsiä ottaa? Tai Bafuciniä? Tai jotain?

Kommentit (6)

Vierailija

kanssa eilen apteekin hyllyllä, et kumpia otan. Päädyin strepsilsseihin. Onnekseni en niitä ole kerinnyt kun pari syömään. Ei tullut mieleeni edes tarkistaa onko ne ok vai ei. No, nehän kyllä säilyvät.Mynthoni saa auttaa sitten vaan. Öisin kyllä täytyy jotain avaavaa saada.

Vierailija

ainakin sanotaan, että ei raskauden aikana. Epäilisin tämän johtuvan lähinnä siitä, ettei lääkettä tai siis sen vaikutuksia ole tutkittu juurikaan.Itse asiassahan strepsils ei varsinaisesti juuri kurkkukipuun autakaan. Jos koskee pahasti, niin voit ottaa ihan Panadolia kipuun. Sisu-pastillit tms voivat auttaa, niitä imemällä kurkku kosteutuu ja se voi vähän helpottaa.Toivottavasti paranet pian, kurkkukipu on kamalaa :(

Vierailija

Eipä ne oikeasti auta kurkkukipuun noi imeskeltävät systeemit. Niissä on lähinnä desinfioivaa ainetta ja pieni määrä kipulääkettä. Kipulääkettä on niin vähän että ei paljoo vaikuta, ja ne desinfioinnit ei nopeuta parenemista yhtään ainutta päivää. Paremmin kipu tointuu kun nappasee ihan Panadolia kunnon annoksen.

Vierailija

kurkkutableteissa ei ole kipulääkettä vaan desinfioivaa ja puuduttavaa ainetta. Puudutus vie pahinta kivun tunnetta kurkussa mutta puuduttaa samalla myös kieltä. Mielestäni aivan saman asian ajaa kaupan sokerittomat kurkkukarkit.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat