Millaista lastenvaateliikkeen palvelua arvostat?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nyt on perustettu paljon uusia putiikkeja Helsinkiin ja mietin, miten niille kaikille riittääkään asiakkaita. Millaista palvelua sinä arvostat asioidessasi lastenvaateliikkeessä ja mitkä tekijät tekevät hyvän palvelun?Itse huomaan kyllä keskittäväni ostoja liikkeisiin, joissa saa selkeän ostoedun (tapana mm. leimat, kantisillat). Sieltä tulle hankittua sitten ihan perustavaraa kaikkiin tilanteisiin, ei vain haalaria tai juhlavetimiä.Toinen juttu on se, että jotkut myyjät eivät tunnu vain soveltuvan tähän hommaan. Jos joudun painostuksen kohteeksi en kyllä toiste enää mene (kuin pakon edessä).

Kommentit (2)

Vierailija

Sellaista liikettä missä halutessaan saa hyvää ja asiantuntevaa palvelua.

Esim.

Etsin yhdestä liikkeestä tytölle vaatteita päiväkodin kuvaukseen ja ystävällinen myyjä esitteli tarjolla olevia vaihtoehtoja kuultuaan mitä etsin. Ja kun haluamaani puseroa ei ollut oikeaa kokoa siinä liikkeessä hän tilasi sen toisesta liikkeestä (joka oli toisessa kaupungissa) ja vielä varmisti että se ehtii ennen kuvausta minulle. Pusero tilattiin perjantaina ja maanantaina puolen päivän aikaan myyjä soitti, että pusero oli tullut.

Todella mukava myyjä ja hyvää palvelua. Ei tarvinnut lähteä muualta etsimään tai ravata kaupassa erikseen kysymässä joko se pusero on tullut.

Aion vastedeskin asioida kyseisessä liikkeessä.

Vierailija

Asioin mielelläni liikkeessä, jossa myyjä osaa kertoa kokonumeroista, materiaaleista, pesuohjeista jne. Esim. eräs pieni putiikki on saanut minusta kanta-asiakkaan, kun myyjä osasi selittää, miksi eteläeurooppalaisissa puuvillavaatteissa on 30 asteen pesuohje ja miksi ne saa silti pestä vähintään 40 asteessa :-)

Jos ostan kenkiä, pitää myyjän osata sanoa, millaiset kengät ovat parhaat sille lapselleni, jolla on vähän " ongelmalliset" jalat.

Arvostan myös sitä, että reklamaatioihin suhtaudutaan asiallisesti.

Liikkeen pitää olla siisti, myyjien ystävällisiä ja hinnoittelun kohdallaan (hinta-laatusuhde). Plussaa tietysti myös aukioloajoista: ehdin aniharvoin kauppoihin ennen 17:ää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat