Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

vauvalle ekan kerran velliä... olisiko 50ml hyvä määrä aloittaa...

Vierailija

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Anna puuroa. Selvitä ravintosuositukset, ennen kuin pistät vauvasi suuhun mitään muuta kuin rintamaitoa. Etkö käytä neuvolapalveluja?

Vierailija

Hyvin on suomalaiset äidit saatu uskomaan, että vauvat tarvitsevat velliä jossain vaiheessa. Ei tällaista vellikulttuuria ole missään muualla.Velli puolustaa paikkaansa ainoastaan siinä tapauksessa, että vuorokautinen korvikemäärä uhkaa kasvaa kovin suureksi. Tällöin on vaarana, että lehmänmaidon proteiinit rasittavat vauvan munuaisia. Velliä tarjoamalla vauva tulee kylläiseksi pienemmällä korvikemäärällä. Suurustettua korvikettahan ne valmisvellit ovat, mitä ei moni tule ajatelleeksi. Sama lopputulos saadaan antamalla vauvalle pari tl maissi-, peruna- tai vaikka riisisosetta/puuroa.Vierailija

Kyllä vellilläkin taatusti mahan täyteen saa. Siitä vaan jos haluaa. Mutta onhan se lähes pelkkää nestettä ja esim. valmiit tosiaan melkein korviketta.:) Mutta tosiaan osaa aikuiset ihmiset itse asiansa ratkaista. Kunhan vaan vastasin jonkun toisen puolesta, miks vellejä ei suositella.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Hyvin on suomalaiset äidit saatu uskomaan, että vauvat tarvitsevat velliä jossain vaiheessa. Ei tällaista vellikulttuuria ole missään muualla.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat