Yli nelikymppiset, joilla vielä jalka nousee...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

kepeästi pienten lasten perässä juostessa-tosin hiljaa hissuttelijatkin huomioidaan. Kirjoittele pienistä arjen sattumuksista (saa toki suuremmista katastrofeistakin raportoida) vanhemmanpuoleiselle, vaan sisäisesti rypyttömälle kolmen lapsen äiti-ihmiselle. Voit olla Hangosta Petsamoon tai vieläkin eksoottisemmasta paikasta... Hermoromahduksia & kramppeja on koettu ja kiipeilty myös arjen onnen huimalla vuoristoradalla.

p.s. en halua harrastaa ikärasisimia, joten en sulje pois nuoriakaan äitejä, jos tunnette olevanne sisäisesti keski-ikäisiä tai muuten sukulaissieluja : )

marpelton@luukku.com

Kommentit (4)

Vierailija

Eli jos kiinnostaa kirjoitella reippaasti yli 40 v mutta ei vielä 50 v kolmen lapsen äidille tänne pohjoiseen.

Ihan pieniä lapsia ei enää ole mutta nuorin eskarissa eli kyllä se uhmaikä yms vielä aika läheinen asia kuitenkin on.

Ja ajatuksia, kokemuksia, mielipiteitä ym haluan vaihdella kaikenlaisista asioista, ei yksin lapsista, lasten kasvatuksesta ja lasten kanssa omasta kasvamisesta, vaikka se monesti se melkein päällimmäinen asia pyrkii olemaan kun lasten ikähaitarikin on 6 - 18 v eli monenlaista päiviin mahtuu mukaan.

ja osoitehan on lapin_akka@hotmail.comJa sinulle kysymys AnniHelena, olemmeko joskus kirjoitelleet? Minä en löytänyt mistään mitään meiliä sinulta mutta mielessä keikkuu ajatus että meilin parin verran olisi voitu kirjoittaa tai sitten joskus ajattelin että kirjoitan sinulle mutta se jäi. Minulla hajosi koneesta kiintolevy kesällä ja jotakin tiedostoja tuhoutui mitä ei ehditty varmuuskopioida ja siinä meni osa kirjeenvaihtoakin ja joitakin uusien tuttavuuksien osoitteita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat