ITKETTÄÄ

Vierailija

ollaan avopari ja asunto ostettu miehen nimiin ja mies maksaa lainaa. ollaan suullisesti sovittu että on molempien asunto. nyt mies uhkailee kaikella että hän laillisena omistajana sitä ja tätä ja et heittää mut pihalle..

apua mitä teen??

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Mieshän ei kunnioita sinua tippaakkaan. Sinuna en miettisi noita maallisia asioita vaan omaa hyvinvointiani ja sitä mitä elämältäni haluan.

Vierailija

Itse en koskaan suostuisi tuollaiseen järjestelyyn. Meillä myös mies maksaa asuntolainan, koska minä hoitovapaalla, mutta silti asunto meidän molempien fifty-fifty. Olet päästänyt miehen oikein mukavasti niskan päälle.

Vierailija

Ensiasunnon ostajalle tarjotaan pieniä helpotuksia verrattuna muihin asuntovelallisiin. Verohelpotuksia ovat ensiasunnon ostajan oikeus 30%:n alijäämähyvitykseen lainan koroista verrattuna tavalliseen 28%:n hyvitykseen, jonka muut asuntovelalliset saavat. Lisäksi ensiasunnon ostajat välttyvät maksamasta varainsiirtoveroa, joka on on huoneistokaupassa 1,6 % ja kiinteistökaupassa 4 %

kauppahinnasta.Tämän ihmeellisemmästä asiasta ei siis ole kysymys. Jos sinä et ole omistanut 50%:a tai enempää asunnosta, niin sinulla on vielä yllämainitut edut käytettävissäsi seuraavaa asuntoa hankittaessa. Ensiasunnon edut kannattaa hyödyntää vähän tilanteen mukaan. Joskus voi olla vaikka järkevää ottaa molempien yhteinen ensimmäinen asunto suhteessa 49/51 ja seuraava 51/49, niin nuo verohelpotukset pääsee hyödyntämään maksimaalisesti. Kannattaa tietysti katsoa yleensäkin kummalle suuremmat verohelpotukset milloinkin on viisainta kohdentaa.Vierailija

jos mies heittää pellolle, niin pakkaa tavarat ja totea että et ole hävinnyt mitään. ei tietenkään se kämppä sinun ole jos et kerta ole sitä maksanutkaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat