Eiko kaapunaisia voitaisi kieltaa Suomessa? Tarkoitan musliminaisia joilla pitkat mustat kaavut paalla..joskus ruskeat. Lapseni kayttaytyi ...

Vierailija

isia jne. Sitten uskalsi kertoa,että oli nähnyt luokkakaverin äidin ja sukulaisia, olivat näitä " kaapu-ihmisiä" ja oli pelännyt. Sanoi, että näyttivät ihan mustakaavuilta (aku ankka) tai mörköiltä ja kyselee yhä, että miksi äiti jotkut äidit on sellaisia pelottavan näköisiä?

Kommentit (14)

Vierailija

ne mustiin kaapuihin pukeutuneet musliminaiset ovat supisuomalaisia käännynnäisiä. Ainakin täällä meillä päin asuvat " mustakaavut" ovat suomalaisia. Tiedän sen heidän täydellisestä, vailla korostusta olevasta suomen kielestään. Mitäänhän heistä ei näy: käsissäkin on mustat hanskat.

Ulkomaiset muslimit, esim. somalit, ovat pukeutuneet kauniisti värikkäisiin kaapuihin ja pitkiin hameisiin.

Vierailija

Ja lapsi pelkää muurahaisia. Niitten olemassa olo suomessa pitäisi kieltää...Ja mä ite pelkään pimeää. Yöt pitäisi kieltää ja olla valosaa jokapaikassa

Vierailija

Suomen peustuslaista löytyy ihanat kohdat joissa käsitellään USKONNONVAPAUTTA: siellä mainitaan myös että uskontonsa saa tuodsa julki ja sitä saa harjoittaa ihan rauhassa. Että juu, varmaan Suomessa tulee sellainen perustuslain vastainen uusi laki että musliminaiset ei saa käyttää mustia vaatteita. Give me a break.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat