Mitäs virikkeitä ne kullannuput tänään ovat saaneet?

Vierailija

Tämä sekä työssäkäyville että kotiäideille ihan tasapuolisesti.

Kommentit (11)

Vierailija

Leikki palapeleillä yksin ja vanhemman kanssa, hoiti nukkeja ja nalleja. Leikki siivoamista kun vanhemmat siivosivat. Sitten käytiin pitkällä kävelyllä, lapsella nukenrattaat mukana. Nyt haravoivat isin kanssa pihaa.

Vierailija

Kun viikolla ollaan päivät hoidossa, sunnuntait menee yleensä pitkälle iltapäivään pääasiassa yöpuvussa. Koitan lapsille opettaa, ettei aina tarvi tehdä jotain. Jos ei huvita ulkoilla, voidaan olla sisällä koko päivä. Tosin nyt meno alkaa yltyä, joten taidamme suunnata ulos...

Vierailija

En viitsinyt toiselle ulkoilureissulle enää lähteä iltapäivällä, joten leikimme " Tätini palasi matkoilta" -leikkiä ja Kim-leikkiä.

Niin ja ovathan he maalanneet sormiväreillä ja yksi lapsista askartelikin.

Vierailija

laululeikkejä iskän kanssa: körökörö kirkkoon, vedetään nuottaa ja jotain sellasia. Lisäksi intouduimme äsken noin tunnin mittaiseen koko perhen leikkiin (oli sponttaani, lapsista lähtöinen koti, kauppa, koulu leikki) Sitä lapset yhä leikkivät, isä lähti hakemaan iltapalaksi pizzaa ja minä lysähdin tähän. Emme todellakaan ole yleensä näin aktiivisia vanhempia, mutta kiva välillä näin. Lapsetkin olivat aivan innoissaan koko päivän, (pojat 5, ja 3v)

Vierailija

Enimmäkseen kun näyttää siltä, että lapset leikkivät keskenään.

Pitääkö heidät viedä päiväkotiin saamaan aitoja virikkeitä?

Vierailija

Kotityöosasto ensin:

Meillä on voideltu itse aamupalaleivät (4 ja 6 v), viety likapyykit oikeisiin koreihin (4 ja 6v), siivottu oma huone(4 ja 6v), katettu ruokapöytää (2v), autettu tiskarin tyhjennyksessä (2v), tyhjennetty ruokapöytä astioista (2, 4, 6v).Leikkipuolta:

ulkoiltu meren rannalla ja leikitty siellä hiekkaleluilla, leikitty kotona legoilla ja nukeilla, ulkoiltu kotipihalla kavereiden kanssa (4 ja 6v), askarreltu, piirrelty, tehty kipsimuoteilla eläimiä.Ja vielähän tässä ehtii kuunnella satuja, tehdä iltapalaa, leikkiä jne.t. töissä käyvä äiti

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat