Miksi uomalaiset luulee, et vierasmaalainen nim on hienompi kuin suomalainen?

Vierailija

Aina otettu nimi on joku muu kuin suomenkielinen.

Naurettavaa hienostelua, pyh.

terv, von Nieminen

Kommentit (13)

Vierailija

ja hienoa antaa nimeksi meidän isoäitien ja isien nimiä, ja niin tyhmää antaa Jessica, Anneli, Tiina, Mira, Ritva. Feikkiä kaikki. Jotenkin pässimäistä noudattaa trendejä.

Vierailija

Tosin asutaankin ulkomailla. Ihan yks lysti mitä suomalaiset siitä ajattelevat, mutta kansainvälinen nimi vaan on niin paljon helpompi meidän tapauksessamme.Terv. yks jolla on ihan tavallinen suomalainen nimi ja jota kukaan ei osaa täällä sanoa saati sitten kirjoittaa :(

Vierailija

Älykkäät ja koulutetut ottavat kauniita suomenkielisiä sukunimiä.Ja ne ketkä haluavat antaa vaikutelman älykkäästä ja koulutetusta perheestä. Itse sanoisin että olisi rohkeaa, omaperäistä ja terveen anrkistista antaa just näitä Jessicoita ja muita! ;)

Vierailija

Pidän niistä suomalaisistakin nimistä, mutta tämä nimivalinta helpottaa lasta tulevaisuudessa (ei tarvitse aina korja miten nimi lausutaan tai kirjoitetaan) kun suomalaiset ja ulkomaalaiset osaavat nimen

Vierailija

Kyllä muakin joku suomalainen Jessica hymyilyttää, mu en nyt toisten valintoja ala arvostelemaan.Saara, Mari, Ella,Anni, jne ovat muuten myös vieraskielisiä nimiä.Omalla lapsella on vieraskielinen nimi, koska perheessämme on kaksi äidinkieltä. Sukunimi on myös vieraskielinen.

Vierailija

Arvostan vanhoja suomalaisia nimiä. Tosin jos hiuksia haljotaan, niin toki monet vanhat suomalaiset nimet ovat ihan alunperin esim. kreikan kielestä juontuvia. Mutta se on jo vähän pilkun viilaamista jos liian tarkaksi ryhtyy.

Vierailija

Yhtälailla snobbailua sekin jos väitetään että jotkut suomalaiset ottavat vieraskielisiä nimiä snobbaillakseen. Makunsa kullakin, ja ihme tarpeita ihmisillä määritellä itsensä nimien kautta parempaan sakkiin. Olenko nyt vähän paremmissa piireissä kun pojan nimi on Kalle tai Vihtori?

Vierailija

Suomi oli hyvin pitkään takapajula (tarkoitan siis aina 1800-luvun lopulle ainakin) ja totuttiin ajattelemaan, että kaikki ulkomaalainen on hienoa ja parempaa, koska monet uutudet ja yrittäjät tulivat Suomeen ulkomailta.

Vierailija

Itse taidatte pitää vieraskielisiä nimiä hienoina. Jos joku antaa lapselleen vieraskielisen nimen, pitääkö sille olla " hyväksyttävä syy" kuten tuolle jolla kaksi äidinkieltä? Entäs jos antaa muuten vaan vieraskielisen nimen? Siksi että joku nimi kuulostaa niin kivalta? Tai jos kuulostaa hienolta? Jos nimi Jessica kuulostaa hienolta ja nimi Taisto kuulostaa hienolta, niin miksi Jessica-nimen antaminen hymyilyttää? Siksi, että hymyilijä itse pitää suomalaisia nimiä alemmanarvoisina.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat