Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi muslimiperheet ei voi hankkia koiraa? Naapuri suuttui kun kerroin etta meille on tulossa pentuja ja olisi mahdollista ostaa :(

Vierailija

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

en tiedä miks. oisko ne sit niitten mielestä niin epäsiistejä........

mulla oli joskus muslimi mies työkaverina ja ei oikein voinu ymmärtää et miks mulla on koiria,kun ne on niin sottasia ja nuolee naamaa..

varmaan sekin kun ei niillä oo niitä lemmikkeinäkään omissa kotimaissaan.

eipä ne koirista pahemmin välitä välimeren maissakaan.

Vierailija

joillakin toki on koiria. eihän kaikki muslimit tottele alkoholinkäyttökieltoakaan. kaikki riippuu siitä kuinka harras muslimi on ja siitäkin miltä seudulta on. eri paikoissa vähän eri tavalla.

Vierailija

Profeetta Muhammed on sanonut että parempi hakata rautanaula omaan päähän kuin kätellä naista joka ei ole lähisukulainen(sellainen jonka kanssa ei voi mennä naimisiin). Ja syy pukeutumissääntöihin, kosketus ja katsomiskieltoon on perheen suojelu, kaikki varmaan täälläkin tietää että avioliiton ulkopuolinen seksi on suurimpia syntejä muslimeille.

Vierailija

Jotkut pitävät sekä naisia että koiria, ja sikoja, epäpuhtaina, eivätkä sen takia halua lähempää kontaktia näihin. Toisaalla suhtautuminen on vapaampaa, esimerkkinä juuri nämä salukit. Koittakaa nyt ymmärtää, että islamin usko on levinnyt ihan hemmetin laajalle, kuten kristinuskokin, ja nimen " muslimit" alle mahtuu jos jonkinlaista piipertäjää.

Vierailija

Älä syö lihaa, älä syö äyriäisiä tai selkärangattomia, älä sikaa, älä sikaa joka on tapettu normaalisti, muista valuttaa veri niin ja niin, älä syö vehnäleipää, vaan jotain hapanta, älä syö verilättyjä tai juo verta vaikka olisit nälkään kuolemaisillas älä koske saastaisiin elukoihin.FUCK! Mä syön lihaa ja verta ja kaikkea ja hankin vaikka eläintarhan ja rapsuttelen jokaista lemmikkiäni niin paljon kuin haluan!

Vierailija

ISLAMISSA:

Koiran omistaminen on ok, mutta koiran on palveltava jotain tarkoitusta, esim. vahtikoira, paimenkoira, metsästyskoira.... Koiran on asuttava ulkona, ei ihmisten kodeissa. Koiran sylki on likaista, ja ihmiselle haitallista. Muslimien tulee pestä koiran sylkeen kostunut vaate tai ihoalue seitsemän kertaa, joista kerran hiekalla. Vasta sitten on tarpeeksi puhdas esim. rukoilemaan. Koiran karva ei ole samalla tavalla likaista. Tämä peseminen on tietenkin työlästä ja aikaavievää. Helpompaa on kun ei ole kosketuksissa koirien kanssa.MUSLIMIT:

Tekevät juuri niinkuin tykkäävät, vaikka nukkuvat koirien kanssa jos haluavat sitä mieluummin kuin seurata islamia. Muslimit ovat ihmisiä. Toiset seuraavat islamia tarkemmin kuin toiset. Jotkut eivät seuraa lainkaan, ja kutsuvat itseään kuitenkin muslimeiksi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat