Nykytalojen makuuhuoneet kuin koirankoppeja!

Vierailija

Ei mahdu kuin yksi järjestys. Mihin tila on kadonnut...

Kommentit (14)

Vierailija

Huoneet minusta ihan riittävän kokoisia. Vanhempien makuuhuoneeseen mahtuu hyvin 180 senttiä leveä sänky, tietokone, tv-taso sekä vaatekaapit. Hirveästi ei ole ylimääräistä tilaa mutta emme oleskele makuuhuoneessa päiväsaikaan eikä siellä tilalla tee mitään.Lasten huoneissa mahtuu hyvin olemaan sängyt, työpöytä, hyllykkö sekä erialisia säilytysastioita. Lisäksi keskelle lattiaa jää hyvin tilaa leikeille.

Vierailija

myös erittäin matalia. Pahin oli, kun kävimme katsomassa yhtä uutta rivaria, niin kattoon mieheni (n. 180 cm) yltti koskettamaan kädellä ja katosta puuttui vielä pintalevyt.Kai se on niin, että kun 80 m2:n asuntoon pitää saada 4 h + k + s + khh sekä vaatehuone, niin aika ahdasta on. Mua ahdisti nämä uudet kämpät, siksipä meillä onkin 80-luvun asunto, jonka makuuhuoneissa ja keittiössä mahtuu vielä kävelemään. Saunaa ei ole, mutta ei kyllä tarviikaan. Mielummin käyn tilavassa taloyhtiön saunassa kuin ahtaassa omassa kopissa.

Vierailija

En ymmärrä mitä sillä tilalla makuuhuoneessa oikein tehdään, meillä siellä nukutaan ja harrastetaan seksiä. Ei tarvitse siis muuta mahtuakaan kuin sänky ja yöpöydät.

Vierailija

Ollaan käyty asuntoesittelyissä toinen toistaan hienommissa UUSISSA ok-taloissa tai rivareissa, joissa kaikki siis ihan viimeiseen asti mietittyä ja hintapyyntö sen mukainen, MUTTA makuuhuoneet on aivan surkeita koppeja. Ei niihin mahdu muuta kuin sänky ja hyvä jos sekään. Kai se vaan näytää kivalta, että saadaan suuri huonemäärä, viis viihtyisyydestä. Vois näiden hienojen talojen suunnittelijat vähän miettiä mitä ihmiset haluavat.

Vierailija

Meillä esim. perintölipastoja ja muuta säilytystilaa, kirjahylly ja pari tuolia jne. Me kun asutaan kaksiossa, on mukavaa, että makuuhuone on kuin vaihtoehtoinen, olohuonetta jotenkin yksityisempi oleskelutila.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat