Minkä ikäisellä olette käyttäneet pelkkää korokeistuinta autossa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kiitos =)

Kommentit (3)

Vierailija

Mielestäni pelkkää koroketta ei voi kutsua minkäänasteiseksi turvavälineeksi. Se nostaa lapsen hieman korkeammalle, mutta auton vöiden ohjaaminen, siten että ne menisi oikein, on ilman selkänojaa olevalla korokkeella lähes mahdoton tehtävä. Lisäksi koroke on useimmiten hyvin kiikkerä, ei anna minkäännäköistä sivutukea ja nukkuva lapsi roikkuu vöiden varassa miten sattuu.Koroketta käyttäisin vain hyvin tilapäisissä kuljetuksissa. Meillä on koroke sitä varten, että kun joskus on lasten kavereita kyydissä, niin silloin laitetaan isokokoisin lapsi korokkeelle ja pienemmät selkänojalliseen turvavyöistuimeen.Säädettävät turvavyöistuimet on sopivia niin kauan kunnes lapsi pärjää ilman koroketta, eli 140-150 cm mittaiseksi, ellei sitten ole kovin tukeva lapsi.

Vierailija

Päätimme osaa turvavuyistuimen. Todellakin pelkkä koroke ei anna mitään tukea, tosi turvaton, kurveissa lapsi heiluu kuin tuuliajolla ja pidemmillä matkoilla ei ole mitään tukea niskalle ja päälle, jos haluaa nukkua. Turvavyöistuimessa lapsen selkä on tuettuna ja käsinojatkin tukevat istumista. Olen tyytyväinen hankintaamme. Lapsen turvallisuus ennen kaikkea.

Vierailija

kun kakkosautossa siirryttiin korokesysteemiin, siis sellaiseen jossa on irrotettava selkänoja. Pelkkä koroke tuli käyttöön kaks ja puoli vuotiaana, tosin nyt edelleen kolme ja puoli vuotiaana on vielä oikea turvaistuinkin käytössä. (Ei näitä istuimia muuten näin paljon olisi, mutta mummulassa on omat istuimet ukin ja mummun autoon...)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat