rattaista ulkomaan lomalla

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli ollaan lähdössä ekaa kertaa lapsen kanssa ulkomaan matkalle. Mietin tässä millaiset rattaat olisivat kätevimmät mukana. Meillä on Gessleinin alumiinirunkoiset rattaat, jotka ovat aika leveät. Onkohan matkatavaroissa mitään rajoitusta rattaiden leveydelle. Olisikohan silti viisaampi hankkia matkarattaat ja ottaa ne mukaan. Nämä meillä nyt olevat rattaat olisivat vaan niin tukevat ja lapsen niissä hyvä nukkua.Kommentteja siis että oletteko ottaneet tavalliset rattaat vai matkarattaat mukaan. (Me ollaan menossa Teneriffalle)hm olipa vaikeati kysytty

Kommentit (3)

Vierailija

Matkustimme kolmikuisen vauvan kanssa Kanarialle. Lentokoneessa hajosi vaunujen kuomu, onneksi finnair korvasi uuden kuomun saavuttuamme takaisin suomeen. Yrittivät ensin, että kuomu korjataan, mutta kun kyseessä oli niin uudet vaunut ja ompelija totesi repeämän olevan vaikessa kohtaa, sain kokonaan uuden kuomun.

Nyt jos mietin asiaa uudestaan, ottaisin mukaan varmaan nuo meidän Carenan matkikset. Niissä voi vauvakin vedellä sikeitä, niitä on ihan näppärä työntää etelän kapeilla kujilla ja tavarakorikin on kohtalaisen kokoinen. Menevät myös helposti pieneen tilaan, jos tarvii kulkea busseissa tai jossain turisti sight-seeing-menopeleissä, joihin ei isot kärryt tahdo mahtua. Ja vievät tietysti vähemmän tilaa ravintolassa ruokapöydän vieressä.

Vierailija

Normaalikäytössä Gessleinit, mutta matkakäytössä ja etenkin lentoreissussa matkarattaat ehdottoman kätevät. Ihan matkustelun takia ostettiin ja tyytyväisiä ollaan oltu. Ei tarvitse esim. miettiä renkaiden tyhjentämistä ja uudelleen pumppaamista (jotkut lentoyhtiöt vaativat ehdottomasti ilmattomat renkaat), on kevyet pakata ja kuskata, vievät vähemmän tilaa ahtaissa käytävissä, hisseissä ymLapsi nyt melkein puolitoistavuotias ja erilaisissa reissuissa oltu lentokoneella varmaan viitisen kertaa.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat