Mikä olis oikein gurmee ruokaa? Kun tulee hienoja vieraita, ja yritän yllättää seurueen!

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

Ota filee huoneenlämpöön n. tuntia ennen valmistusta. Pippuroi filee ja ruskista se pannulla öljy-voiseoksessa joka puolelta ja laita se 15-20 minuutiksi 200-asteiseen uuniin (riippuen siitä, kuinka kypsäksi fileen haluat). Ota filee pois uunista ja kiedo se folioon ja laita pyyhkeen alle muhimaan vielä 15 minuutiksi. Tarjoile esim. valkosipuliperunoiden ja rakuunaporkkanoiden kanssa (keitä porkkanaviipaleet kypsäksi, valuta ja laita sekaan nokare voita ja ripaus rakuunaa).



Vierailija

hyvä härkäpihvi, perunat, taivaallinen kastike, alkusalaatti, rosmariiniporkkanat ja tietysti jälkiruoka vaikka jälkiruokamaljoihin koottu tiramisu tai sitten vaikka tyrnijäädyke kahvinkanssa+ konjakki



Ehkä tärkeämpi on panostaa kattaukseen ja pöydän koristeluun kuin itse ruokaan

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat