Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

paljonko saitte s-bonusta? mä 5 euroa

Vierailija

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

kertyvät kuitenkin todella paljon helpommin kuin plussat ja muut. meillä ostetaan kolmihenkisen perheen ruoat ja kilikalit prismasta, usein tankataan ABC:llä ja tulee joka kuukausi n.30-40e.meillä jemmataan rahat tilille joulua varten, saadaan niillä lahjat ja ruoat ja kukat ja pääsiäinen vietetään myös niillä rahoilla. Tämän vuoden kertymä ollut nyt 350e. Ollan pienituloisia eli keskittäminen siis kannattaa ; )

Vierailija

Miten noi bonukset oikein tulee? Joka kuukausiko nuo summat ovat kertyneet vai onko kyseessä joku aika jakso?Kuinka paljolla olette ostaneet ja paljonko siitä hyvästä saaneet bonusta?

Vierailija

Kerran viikkoon käydään isommat ostokset Prismasta ja sitten täydennetään maidot lähikaupasta. Mutta ehkä me ollaan sitten niin pihejä ostajia (kaikessa halvinta Daily tms) tai sitten meidän Prisma vaan on niin halpa ;-)

Ai niin, ja meitä on vain 3 henkeä, eikä kukaan ole vaippaikäinen. Ei tankata ABC:lla eikä tule bonuksia vakuutuksista. Ehkä tuo tankkaus kartuttaa eniten niillä, jotka paljon ajaa?

Vierailija

K-kaupassa jossa normaalisti käyn. Eipä siis ihme että Bonusta kertyy. Hyvähän siitä on antaa kun laitetaan ekana 1-5% kalliimmat hinnat.

Vierailija

kun tulee käytyä ihan liikaa kalliissa K-kaupoissa, jotka lähempänä :-( Pitää yrittää vähän terästäytyä ja katsoa, mitä ja mistä ostaa. Ihmettelen kyllä, missä Prisma on kalliimpi kuin Cittarit. Ei ainakaan pääkaupunkiseudulla...

Vierailija

ostat s-ryhmästä, sitä suuremman % ostoksistasi saat takaisin. Käytännössä 1-4 (joissain 5%).Suurimpaan % tarvitaan jotain 700 euron ostokset kuussa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat