Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vauva 8kk nukkunut jo pari kuukautta huonosti yöt. Heräilee parin tunnin välein.

Vierailija

Olisiko hyviä neuvoja miten saisin lapsen nukkumaan koko yön?

Kommentit (7)

Vierailija

Muutama viikko sitten tuli eka flunssa ja sen seurauksena korvatulehdus. En usko, että ennen sitä olisi ollut tulehdusta, mutta eihän sitä tiedä.

ap

Vierailija

Mutta meillä vauva nukkui aikasemmin 12h yö unia heräämättä kertaakaan. Nukahti sänkyyn itsekseen... sitten juuri tuossa 8kk paikkeilla kun alkoi enemmän liikkumaan ja maailman kiinostamaan niin yöt menivät ihan pipariksi. Mutta aika siihen auttoi. Pari kuukautta sitä kesti ja sitten alkoi helpottamaan. Nyt meidän 11kuinen nukkuu taas täydet yöunet.Kun ei malttanut nukkua kun oli niin paljon kaikkea uutta katseltavaa ja osasi tehdä niin paljon enemmän asioita.

Vierailija

Onko ilmavaivoja, iho-oireita? Minkälaista uloste on? Syökö lapsi hyvin? Allergiat ovat valitettavan yleisiä ja oireet niistä monenlaisia. Seuraile tilannetta tarkasti ja puhu neuvolassa asiasta. Jos vähänkään epäilet allergioita niin suosittelen yksityiselle menoa.

Vierailija

Meillä poika huusi 3-4kk ja tk lääkäri ei löytänyt korvista mitään vikaa, vasta erikoislääkäri löysi pahan liimakorvan pojan ollessa 7kk. eli oli käytännössä huutanut n. 3kk vanhasta asti kaiki yöt. 3 antibiottikuuria ei tehonnut joten putket korviin ja sen jälkeen on nukuttu paaaaaaaaljon paremmin.Tosin tuo saattaa kuulua myös ikään. Tuon ikäiset oppii niin mahdottoman paljon että kertaa oppimiaan yön aikana.Tsemppiä.. muuta en nyt osaa sanoa!

Uusimmat

Suosituimmat