kun ei löydy sopivia liivejä ympärus 75 liian pieni ja 80 liian iso

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

nyt kun olin liivikaupoilla aikeinani ostaa siis isompia liivejä niin huomasin että kun normaalisti käytän joko a tai b 75 liivejä niin nytkun ne ovat liian kireitä niin taas a 80 tai b 75 tai b 80 liian iso. eli siis nousi aina ylös kun nostin esim käsiäni tms. sovittelin eri malleja ja kaikissa sama ongelma mitä siis nyt pitäsi tehdä? ilmeisesti pysytellä kireissä enneminkun että sais laskea liivejä koko ajan alaspäin?

Kommentit (4)

Kannattaa myös kokeilla eri kuppikokoja. Eli jos sulla on ollut koko vaikka 75b niin sen rinnakkaiskoko on 80a. Eli kannattaa kokeilla eri kokoja kupeista.

Viime raskaudessa ostin muistaakseni Kappahlista (tai Lindexiltä) alusvaateosastolta " jatkopala" -pussin, jossa oli kolme eri väristä n. 2 cm palasta hakasineen. Aivan loistava keksintö! Oli muistaakseni vielä ihan edullinen, n. 5 e.

Liivit löystyy käytössä (varsinkin halvemmat versiot) ja tuo selkäosan nouseminen on selvä merkki siitä, että ympärys on liian suuri.Huomioi todella myös rinnakkaiskoot: Eli 75Btä vastaa 80A (kuppikoko sama). Vastaavasti 75Ata vastaa 80AA.Myös eri valmistajilla ympäryksen kireys vaihtelee, ranskalaisilla pienemmät koot ja esim. Triumphilla suurehko ympärys (vaikka siis senttimetreissä sama, esim. 75).Jos todella sitten tuntuu, että liivi ei löysty eikä voi käyttää niin edellä mainittu jatkopala on hyvä idea.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat