onko kellään ollut vuotoa raskausviikon 10 seudulla?niukkaa, kuinka kauan?kipuja?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

kaipaan kokemuksia muilta odottajilta, onko syytä huolestua niukasta vuodosta. odotan lasta innolla viikkoja 10+2 ja pelkään että mitä jos jotain vialla.

Kommentit (4)

oli noita niukkoja vuotoja, jotka olivat välillä tuhrua, välillä verta ja kestoltaan päivästä viikkoon aina suurin piirtein kerran viikossa ja aina viikolle rv 16 !Mullakin oli kohdussa hematooma, sekä istukka oli kohdunsuun päällä.Onnea matkaan, toivottavasti ei ole vaarallista sinullakaan. Tunne vaan on kamala, vessassa tulee ravattua.Ö+Bile-Hile 34+4

Hermoja raastavaa ja jatkuvaa kyttäilyä vuotaako vielä ja kuinka paljon. Mulla oli sama juttu kahteenotteeseen, muistaakseni viikoilla 6-7 ja sitten viikoilla 10. Tokalla kerralla tuli jopa reilusti kirkasta verta neljä päivää, ekalla kerralla rusehtavaa tuhrua. Päivystytpolilla kävin ultrassa tarkistuttamassa tilanteen. Tokalla kerralla selvisi, että kohdussa oli hematooma, joka vuosi. Hematooma on ikäänkuin mustelma. Se sitten kuivui ja lakkasi vuotamasta. Pelko oli tosi kova ja raskaus loppuun asti muutenkin vaikea. Mutta nyt tuolla sängyssä kellii ihana kuusiviikkoinen pikkutyttö! Niin, ja tuhruvuodosta ei tarvitse huolestua, se on vanhaa verta, joka tulee pois.

Toivon kaikkea hyvää odotukseesi!

sain viime viikolla tietää olevani yllätys raskaana..

Ensi järkytyksestä toivuttuani olen odotellut innolla.

Nyt on tullut ruskeaa vuotoa jonka mukana pieniä hyytymiä.

Harmittaa jos tämä yllätys kakkonen menikin kesken!

Mitään kipuja ei ole,eikä kirkasta verta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat