Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Meille vauva tulossa ja mies ei halua autoa!

Vierailija

Hänen mukaansa meidän perheessä ei ole mitään syytä auton hankkimiselle, eikä meidän tarvitse matkia muita hölmöjä jotka ovat auton hankkineet.

Minun mielestä autolle olisi käyttöä:

edullisimmat kaupat 5-6km päässä, keskustassa enimmät palvelut, kaikki harrastukset, vauvan mummolat x 2 molemmat melkein 10 km päässä, neuvolaan ei tarvitsisi mennä bussilla yms.

Enkä sitäpaitsi ole koskaan nähnyt bussissa tässä kaupungissa alle 2v ikäisiä lapsia. Ei siellä kukaan vauvoja kuljeta, koska yleensä ihmisillä on AUTO!

Asutaan bussireitin varrella pienessä kaupungissa, mutta keskustaan on yli 4 kilometriä. Pieni kauppa lähellä.

Vauvauintipaikkaan 6km, enin osa tarhoista yli 3km päässä. Tosi kiva sitten muutaman vuoden päästä viedä pari-, kolmevuotiasta tarhaan talvipakkasessa, jos ei ole autoa.

Sanoin miehelle, että taidankin sitten laittaa sinut viemään vauvan talvipakkasessa lapsen tarhaan aamulla puoli kahdeksalta, niin mies sanoi että " ai heti käyt lapsenhoidosta luistamaan vaikka ei ole syntynytkään?"

Yksin ei olisi varaa kunnolliseen noin 10 000 euron autoon, mutta mies ei maksa. Hänellä on kotona toimisto, eikä hän oikeasti tarvitse autoa mihinkään eli ei hän niitä kulujakaan maksa.

Hän on myös sanonut, ettei käy elättämään minua sitten kun äitiysloma loppuu... Eli autotilanne näyttää tosi huonolta.

Kodinhoidontuella kun pitäisi maksaa asuntolainasta 400e/kk, mahdollinen autolaina ja bensakulut sekä puolet kaikista perheen menoista, *huoh*

Taitaa auto jäädä haaveeksi, mies ei maksa, minkäs teet!

Sivut

Kommentit (26)

kulkevat pyörillä kesät talvet. Täytyy tunnustaa etten itse ikimaailmassa osaisi olla ilman autoa kahden lapsen kanssa, saati sitten kolmen. Yhden kanssa se varmaan vielä ehkä justjust menisi.t:2

Mies voi sitten huolehtia kauppa-asiat jos sinä huolehdit tarhaanviennit.

Samalla tavalla sinä voit syyttää häntä lusmuilusta! Kyllä molempien vanhempien elämä muuttuu - sen on muututtava - kun lapsi syntyy.

Me ollaan toistaiseksi pärjätty ihan hyvin ilman autoa kahden lapsen kanssa eikä olla sellaista edes kaivattu. Turha sun on tosiaan hoitooviemisiäkään murehtia kun ei vauva ole vielä syntynytkään!En nyt sen kummemmin osaa täysin ottaa kantaa että kuinka hyvin juuri teidä olosuhteissa pärjää tai ei pärjää ilman autoa, kun ei toisen olosuhteita voi täysin tietää, mutta sinuna en silti murehtisi asiaa tässä vaiheessa. Miksi se auto pitäisi juuri NYT ostaa? Myydäänhän niitä autoja todennäköisesti vielä siinäkin vaiheessa kun hoitoonviemiset ym. on ajankohtaisia. Ehkä siinä vaiheessa jo miehesikin kokee että auto olisi tarpeen.

niin eiköhän tuo sitten jouda lasta tarhaankin kuskaamaan? Ihan yhtälailla voit kysyä että alkaako hän heti hommasta laistamaan, mikäs naisen velvollisuus sen tarhaan kuskaus on?! Ja siitä nyt en vielä stressaisi tuossa vaiheessa, miehellä saattaa mieli muutua kun huomaa tosielämässä kuinka lapsen kanssa reissaus sujuu...

Tarhaanviennit ja kaupassakäynnit on ihan järjestelykysymyksiä, just että toinen vie, toinen hakee, ja se joka on " ilman" lasta käy ruokakaupassa, ei käydä joka päivä. Miten kaukana teidän tarha sitten tulee olemaan? Meillä on ihan puolen kilometrin päässä.

..jossa ei ole ikinä ollut autoa. Kummallakaan vanhemmista ei ole edes ajokorttia. Koko pesue kulkee polkupyörillä, nuorimmainen oli alle kouluikäinen, kun hän polki vanhempiensa kanssa kotoa kaupunkiin 15km edestakaisin useita kertoja.

Aikaa tietenkin tarvitsee varata enemmän kuin omalla autolla kulkiessa, mutta toisaalta.. oma auto nielee niin paljon rahaa sen ostohinnan lisäksi, että sillä hinnalla hurauttaa taksillakin aika monta matkaa!

Kyllä se on ihan sama kuljettaako sitä lasta romulla vai vähän paremmalla autolla. Pääasia on, että lapsi on turvaistuimessa ja itse ajaa rauhallisesti. ja tarkkailee ympäristöään.

täällä on useita tarhoja. Lähin olisi ihan matkan varrella, mutta en tiedä onko se sitten enää toiminnassa kun meidän vielä syntymätön vauveli tulee tarhaikään 2007-2008.

Voipi hyvinkin olla, että joskus mies muuttaa mielensä auton suhteen, saa nyt nähdä. Ehkä stressaan tässä ennen aikojani.

-ap

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat