Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lelut eka kaikki lattialle, sitten makuuhuoneessa vaippapussi ja vaatteet jos sohvalla, seuraavana tyhjenee kenkäteline eteisessä ja oma naulakko. Keittiössä yrittää kiivetä tuolille ja siitä pöydälle, aukoo kaikki laatikot ja kaapit lapsilukkoon asti, hämmentää sitten kädellään laatikossa. Kyytiä saa myös paperikassi, jossa vanhoja lehtiä. Ja kaikki tämä alle puolessa tunnissa.

Jos sanoo soosoo ja kieltää niin nauraa ja heristää sormea samalla tavalla...

Meillä siis sekaista lähes koko ajan..

Kommentit (7)

Yleensä kyllä levittää lelunsa, mutta leikkii niillä itsekseen kauan ja mielellään - työntelee autoja ja heittelee palloja. Jos liian pitkään siivoskelen tms. tai poika on nälissään/väsynyt, voi alkaa tihutöihin.Menee kyllä kaapeille ovia aukomaan, mutta ei ota yleensä mitään. Myös keittiön laatikoita availee. Kun kieltää tiukasti, itkee ja yrittää uudelleen. Mutta noi availut siis vasta kun poika on turhautunut, yleensä leikkii itsekseen lattialla.

Joka tekee tuon kaiken saman. Lisäksi kiipeää lähes mihin vain. Tyhjää koirien vesikupin lattialle tai kiipeää sinne istumaan...

Välillä hermoja raastavaa. Mutta on tuo toinen silti niin suloinen.

mitä kielletympi juttu, sen kiinnostavampi. Voi välillä viettä vaikka kuinka pitkän aikaa laittamalla tavaroita rasiaan ja sieltä pois JOS aikuinen katsoo vieressä, mutta jos äiti menee muihin hommiin alkaa riivattu tuhoaminen. Koti on kuin hävityksen kauhistus.Kiipeää joka paikkaan. Uusin hitti on vessan pytyltä lavuaariin, joka ei tietenkään kestä taaperon painoa ja on muutenkin vaarallinen. Ei vielä ylety oven kahvaan, jos ovi on kiinni, mutta on ajan kysymys että hiffaa miten tuolin tai jonkun voi työntää alustaksi jotta ylettyy ripaan. Ainakin tänään olen sivu silmällä seurannut, miten on yrittänyt eri tavoin ratkoa tätä suljetun kylppärinoven ongelmaa. Aargh kun menee hermo, vaikka lapsi ihana ja rakas onkin.

Ja meilläkin on aina sotkuista... Kaikki mihin yletetään alas, kaappien (mitkä saa auki) hyllyjen sisältö tyhjennetään lattialle tai sitten järjestellään uudelleen johonkin toiseen paikkaan...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat