Tehoaako viviscal niminen luontaistuote hiustenlähtöön???

Vierailija

Onko kellään kokemuksia? Tarkoitan lähinnä miesten hiusten kaljuuntumista.

Kommentit (15)

Olen ollut luontaistuotekaupassa myyjänä ja Viviscalia meni tasaiseen tahtiin ja kaikki jotka mulle siitä palautetta antoivat olivat tyytyväisiä. Jos nyt oikeen muistan, niin ihotautiten erik. lääkäri Allan Lassus on ollut tuotetta kehittelemässä ja on suomalaisen lääketehtaan valmistama tuote. Mitään takeita ei tietenkään voi mistään tuotteesta antaa, mutta käsittääkseni tää on useimpia auttanut. Ja miksi niitä rikkaita kaljuja sitten on...no, monet ovat olleet kaljuina jo vuosia ja kuten edellä todettiin, silloin ei enää mikään auta. Voi myös olla jokin sairaus, jonka seurauksena kaljuuntuu, silloinkaan ei yleensä ropit auta. Monet eivät edes halua kokeilla luontaistuotetta, koska eivät niihin usko ja sitten on vielä ne, joita kaljuuntuminen ei haittaa. Ja lisäksi varmasti niitäkin, joille tuote ei vaan jostain syystä auta.

Jos ois oikeasti olemassa aine joka estää kaljuuntumisen niin miten on niin paljon rikkaita kaljuja, joilla olis varmasti rahaa käyttää kaljuuntumisenestoaineita????

äijäs ihotautilääkärille niin se saa oikeasti tehoavat aineet. Nykyään on saatavilla sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettäviä lääkkeitä miesten kaljuuntumiseen.

No onkos äijäsi kokeillut niitä sisäisesti nautittavia pillereitä? Procepiako sen nimi on?Ja niille jotka kyselee.. Ei ole olemassa ainetta joka kaikille auttaisi, ja monet miehet menevät lääkärille liian myöhään. Jos alue on ollut kalju jo yli kolme vuotta, sille ei millään konstilla kasva enää uudelleen hiuksia (paitsi hiussiirto), hiustuppi on jo kuollut. Ja tuo Procepia tms. on ollut markkinoilla vasta muutaman vuoden käsittääkseni.9

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat