Hirveää! Tänään kaupassa näin, kuinka joku äiti osti taaperolleen karkkipussin!

Vierailija

Miten voi olla noin vastuutonta?!?!?

Sivut

Kommentit (19)

KAIKKI KIELTOLAIN ALAISEKSI:* tupakka

* alkoholi

* huumeet

* seksi

* kouluttamattomuus

Rakastan Keski- ja Etelä-Eurooppaa: kaikki on vapaampaa, viiniä naukkaillaan, joka paikassa saa tupakoida (en silti itse polta) ja kaikinpuolin hyväksyvämpää loa kuin suomalainen joka paikan kontrolli. alkaa muistuttaa jo Euroopan Amerikkaa!

Eiköhän se ole jokaisen vanhemman ihan oma asia koska ja milloin makeisia antaa. i sse lihavuus satunnaisista karkeista johdu, eivätkä huonot hampaatkaan. Kokonaisuus ratkaisee ja hoito. Enemmän näen olevan haitta, että ehdottomasti kaikki makeiset ja laivokset ja jätskit ja kakut kielletään - keilletty maistuu paremmalle ja sitä syödään sitten myöhemmin salassa, poiss akontrolloivilta katseilta. Esim. tutkimus osoittaa, että bulimiikot ovat ankarien vanhempien 8syömisten suhteen) kasvatteja.

hammaslääkärit ovat sanoneet ettei karkkien syönti TUHOA hampaita, niitä pitäisi syödä about 24h vuorokaudessa jokapäivä että karkki tuhoaisi hampaat. Tällä hetkellä hammaslääkärien kauhu on appelsiinimehu, se tuhoaa hampaita!!

kanssa lain nojalla lisäaineettomiksi, väriaineettomiksi eikä saa laittaa lisävitamiineja mihinkään. Kahvi pitäisi kieltää ja tee ja kaikki, mitkä aiheuttavat riippuvuutta. Liikunta tulisi olla pakollinen osa suomalaisen arkipäivää, että säästyttäisiin monilta sairauskuluilta. Vanhukset pitäisi (ja sairaat) lopettaa tietyn iän ylitettyään tai kun he sairastuvat, ettei tulisi kuluja yhteiskunnalle.

Ei koskisi Xylitol-tuotteita. Sillä tämä lasten hampaiden ja terveyden piittaamaton tuhoaminen saataisiin estettyä ja saataisiin nämä vastuuttomat mammat kuriin. Välitys alle 7-vuotiaalle olisi rangaistavaa. Kukahan tekisi lakialoitteen?

miksi tämä äiti ei imetä? vai " eikö häneltä tule tarpeeksi maitoa" ?

korvikkeita tulisi myydä vain imetystuki-ihmisen selvitystä vastaan, opiisivat mammat ruokkimaan lapsensa äidinmaidolla

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat