Ne sit pudotti kaikki persoonallisuudet Idolsista

Vierailija

Eipä tarvii enää kattoa. Kaksosten levyn ois vaikka voinu ostaa, niin hyviä tyyppejä olivat. Tylsää...

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

ja sinä joka laitoit viestiä jostain teinijutuista, niin voin omalta osaltani ainakin sanoa että vaikka palautetta antaisinkin niin en mikään teini ole... päinvastoin!!!

Vierailija

Ette helvetissä käy laittamassa oikeesti palautetta tuomareille!!!! :D :DVoi jeesus mitä ääliöitä, oikeasti. Niitä kiinnostaa ihan kybällä teidän teiniangsti.

Vierailija

Olisi ollut väärin, jos Heikki olisi päässyt jatkoon koska hän ei ottanut hommaa tosissaan ja luuli pärjäävänsä omalla erinomaisuudellaan ja " hauskuudellaan" . Muut kuitenkin yrittivät ihan tosissaan ja opettelivat biisit - tosin vaihtelevalla menestyksellä.

Vierailija

joka sitä palautetta kävin laittamassa, niin olen kyllä ihan kolmekymppinen kahden lapsen äiti. :-) Kiva vaan, jos mulla vielä riittää teiniangstia. Otan sen ihan kohteliaisuutena. ;-)

Vierailija

eikö typerintä olekin juuri noi tuomarit??! Jone leikkii porukan kingiä, Nina Tapiolla ei juuri ole mielipiteitä, sama homma Kuusen kanssa ja Valtee on kuin Jone II ja esittää personaallista " asiantuntijaa" ... Jos Jone sanoo, että toi tippuu niin se myös tippuu ja päinvastoin. YÖK!!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat