Vierailija

Eipä tarvii enää kattoa. Kaksosten levyn ois vaikka voinu ostaa, niin hyviä tyyppejä olivat. Tylsää...

Sivut

Kommentit (32)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja sinä joka laitoit viestiä jostain teinijutuista, niin voin omalta osaltani ainakin sanoa että vaikka palautetta antaisinkin niin en mikään teini ole... päinvastoin!!!

Ette helvetissä käy laittamassa oikeesti palautetta tuomareille!!!! :D :DVoi jeesus mitä ääliöitä, oikeasti. Niitä kiinnostaa ihan kybällä teidän teiniangsti.

Olisi ollut väärin, jos Heikki olisi päässyt jatkoon koska hän ei ottanut hommaa tosissaan ja luuli pärjäävänsä omalla erinomaisuudellaan ja " hauskuudellaan" . Muut kuitenkin yrittivät ihan tosissaan ja opettelivat biisit - tosin vaihtelevalla menestyksellä.

joka sitä palautetta kävin laittamassa, niin olen kyllä ihan kolmekymppinen kahden lapsen äiti. :-) Kiva vaan, jos mulla vielä riittää teiniangstia. Otan sen ihan kohteliaisuutena. ;-)

eikö typerintä olekin juuri noi tuomarit??! Jone leikkii porukan kingiä, Nina Tapiolla ei juuri ole mielipiteitä, sama homma Kuusen kanssa ja Valtee on kuin Jone II ja esittää personaallista " asiantuntijaa" ... Jos Jone sanoo, että toi tippuu niin se myös tippuu ja päinvastoin. YÖK!!!

wannabe ei tarvitse olla, nämä asiat ovat elämässäni muutenkin, itse asiassa väkisinkin (ei kiinnostaisi, mutta minkä minä äijäni duunille voin).Antti Tuisku uppoaa teineihin, mutta kuka aikuinen ottaa hänet vakavasti?

Hanna on hyvä laulaja, mutta huonojen tuottajien ja erityisesti biisintekijöiden käsissä.

Wickholm lähti iskelmälinjalle, on toki muuten uskottavin ja " oikein" muusikko noista. Mutta kaikkia leimaa idols-menneisyys ainakin toistaiseksi.Maineen kannalta paras keino tulla Suomessa julkisuuteen on tehdä se omin päin, omilla biiseillä, omalla tyylillä. Sinä voit olla mitä mieltä tahansa, mutta... näin se menee.Ja toki on mainetta ja " mainetta" . Kaupallinen menestys ei kerro mitään. T. se kuka tästä lähti aiemmin kommentoimaan numerolla x

Siellä oli paljon paskempiakin laulajia kuin kaksoset, jotka pääsi jatkoon. Eikä se palaute millekään tuomareille mene, vaan ohjelman tekijöille. Kyllä niitä kiinnostaa katsojaluvut ihan varmasti ja yleisön mielipide.

Vierailija:

Lainaus:


Eikö se ole pääasia, että myyvät paljon levyjä ja pikkutytöt diggailevat? Ainakin noin taloudellisesti?
Sinäkin näytät sen sisäistäneen ainakin kommentistasi päätellen, tuostahan siinä juuri on kyse. Hyvähyvä :)

on kyllä vähän liian vanha idoliksi. Kun tarkoitus on kuitenkein tehdä musaa lähinnä teinitytöille. ja nuoremmat kilpailijat on 16v, niin on siinä aika iso ero.

paska maine ilman katu-uskottavuutta ja surkeat levytysdiilit. toivokaa niille putoamista mutta kiinnitystä johonkin toiseen levy-yhtiöön sitten jälkikäteen... ja muistakaa OSTAA niiden levy, netistä ei ikinä kannata ladata sellaisten artistien biisejä joiden toivoo tekevän musiikkia jatkossakin.

Ne pojat olivat ainut syy miksi katsoin koko paskaohjelmaa. Voiskohan jonnekin laittaa sähköpostia, että ottaisivat sen Heikin takaisin kisaan?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat