helpottaakohan 8kk seisoskelu ja muu liikunta sängyssä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

milloinkaan....?Eli siis 8kk vauva nukkuu hyvin vaunuissa, kopassa, mutta sängyssä pystyyn nouseminen vain jatkuu. Seisoskeltu on nyt noin 6vkoa ja kontattu 2kk. Ajattelin jo ensi huuman asiasta menneen, mutta ei. Joka ilta mennään vasta sitten nukkumaan, kun lapsi on jo aivan itkuraivarissa väsymyksestä, eikä jaksa enää vieterinä bongata ylös. Lisäksi tietty yö-herätyksiäkin on taas tullut lisää, kun unissaan pungetaan konttaamaan.

Bunkkereita on rakennettu jos jonkinlaisia, mutta aikamoiset vatsa yms. lihakset noilla pienillä voimaihmisillä on.Olisiko siis vinkkejä tai kertokaa edes kauankohan tämä mahtaa kestää.

Kommentit (2)

Samojen ongelmien kanssa painitaan täälläkin! Meillä ollut myös liikkumisen ohella vahvasti eroahdistuksen oireet myös häiritsemässä unia. Vauva on " pahimmillaan" havahtunut hereille puolen tunnin välein yön aikana. Siinä ei äiti oikein saa nukuttua!Nyt yötouhut rajoittuvat 2-3 heräilyyn ja silloin myös nousee joskus kontalleen tai istumaan. Kuukausi sitten tilanne oli 10 kertaa pahempi. Eli eiköhän se tästä helpota...Meillä " yöshowt" alkovat noin 6kk iässä.

Tuttujen kertoman mukaan nämä yölevottomuudet kestävät muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen eli yksilöllistä niinkuin kaikki muukin.

yöelämä. Poika nyt 9,5 kk. Nousi puolivuotiaana seisomaan. Sen jälkeen on ollut 3kk vaan pystyssä. Tavallisesti nostin viereeni nukahtamaan sitten oman sänkyyn takaisi. Ei kyllä aina onnistunut mutta usein kyllä. Maito meni yöllä aika paljon.

Nyt noin 2 viikkoa sitten vasta rauhoittui. Lopetettiin yösyöttö. Auttoiko se tai vaan rauhottui? Kuitenkiin ensimmäistä kertaa hänen elämänsä aikana nukkui eilen täydet unet.

Oli kyllä kiva äitillä olo!!! Toivottavasti näin eteenpäin! Riitti toi 3 kk:)

Tiedään miten vaikea voi olla erityisesti kun yöllä vauva ei nuku. Jaksamist ja kyllä varmasti helpottu. Selvä ja varma päivärytmi autta (ei päivässä) vauvan ymmärtämään että mitä tahansa tulee -joku on aina läsnä. Ja vaikka joku päivä saatta olla pelkkä autoilemistä tai muuta ihmellistä.... häntä kuunneltaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat