Vierailija

Se lahtelainen rouva oli todella vastenmielinen...Vihjaili lopussa, ettei toisella naisella ole lapsiaan ikävä!!! Huh huh miten röyhkeä oli sille miehellekin.

Kommentit (21)
siis yksinkertainen tollo, kävi mokaamassa itesesä tellussa. Varmasti ei älyä edes hävetä omaa huonoa käytöstään. Sen mies oli tosi outo myös.

Eipä tässä kyllä itseään sentään tähdeksi tunne! Näillä palstoilla nyt muutenkin tullut paljon liikuttua joten miksei siis nytkin?=) Pakko oli tulla katsomaan miten pahasti mut täällä lynkataan, mutta eipä täällä ole vielä päästy vauhtiin;) Ei vaan, positiivisesti olen yllättynyt kommenteista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapset sai juosta ja leikkiä, ei oltu heti hysteerisena käsiä pesemässä, jos lapsi vähän käsiä koirankupissa uitti ;)

Hyvähän lahtelaisen oli mesota, kun mies hoitaa kodin ja lapset, hän on saanut opiskella...heillä kun on selkeä sopimus vai mitä se nyt siellä matonpesussa sanoikaan (joka muuten sekin olisi miesten työtä sen mielestä)

ja en pitänyt siitä lahtelaisesta muijasta. Taija oli symppiksen oloinen :)

Mutta kummastakaan niistä miehistä en pitänyt, molemmat olivat mielestäni ällöjä.

Lapset olivat sööttejä kaikki.

vaan keskittynyt opintoihinsa. Maalaismiehellä meni selvästi hermo siihen emäntään, eikä ihme. Myös se lahtelaismies oli vastenmielinen, no oli vakka kantensa valinnut, jos ei kerran olisi halunnut osallistua niin olisi sanonut sen vaimolleen eikä nurissut jälkikäteen. Mahtoi sillä au pairilla olla kestämistä siinä huushollissa. En ymmärrä mikä uranainen kokoaisi tietokoneita, se ei kovin loisteliaalta uralta vaikuta, mitähän se muka oli opiskellut? Uskomattomat vaatteetkin tämä " hienorouva" oli päällensä laittanut, niissä en olisi mennyt edes marjametsään saati sitten esiintynyt telkkarissa.Minusta se rullaluistelu rattaiden kanssa näytti vaaralliselta, niinhän ei edes saisi tehdä, koska siinä voi käydä huonosti rattaissa istuvalle.

jotka kasvatetaan erilailla, kuin hän kasvattaisi ovat kaltoin kohdeltuja niin joo......Kertoo jotain ämmän ajattelun kapeudesta. Lapset saivat varmasti yhtäpaljon/enemmän rakkautta äidiltään kuin nämä ura-äidin lapset, vaikkei heidän kanssaan järjestettäisiinkään " laatuaikaa" . Suoraan sanottua se Lahden ämmä vaikutti todella tasapainottomalta ja epävärmalta. Yritti pönkittää itsetuntoaan todella oudolla käytöksellä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat