Rukka-haalarien koot reiluja? 98 koko 3-vuotiaalle ylisuuri!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ostin just 3 vuotta täyttäneelle pojalle prismasta Rukan RVP -haalarin kokoa 98, joka on tämän hetken koko pojalla, mutta haalari oli valtavan iso! Nyt pitäisi nopeasti lähteä vaihtamaan kokoon 92, mikä tuntuu hassulta, kun poika oli vuosi sitten sitä kokoa. Onko muilla samanlaisia havaintoja? Vai onkohan meille osuneessa haalarissa virhe kokomerkinnöissä?Kommentit (8)

Meillä tyttö 104 cm ja 104 cm haalari just sopiva. Melkein mietin pitäisikö ottaa isompi mutta tyttö on hyvin tarkka eikä halua kulkea liiian isossa haalarissa.Saako tota haalaria tosiaan koossa 86 cm? S-etukorttitarjouksessa koot alkoivat 92 cm:sta. Kuopukselle 86 olisi kiva.

Meillä poika reilu 110cm pitkä ja kokeilin prismassa sekä 116 että 122 kokoja ja päädyin 122 kokoiseen haalariin. Ihmettelin itsekin, mutta se ei ollut ollenkaan liian reilu.Aiemmin ollut käytössä Travallen ja Reiman pukuja ja ovat meillä ainakin vastanneet ikä/kokoa. Tämä ko. Rukkan puku oli myös tosi leveämallinen meille.

Minä vertasin rukka 122 pukua ja reimatec 116 eikä kokoero ollut mikään hirveä varsinkaan niska-haara mitassa.

Lahkeissa ja hihoissa oli eroa n. 5cmReimalla mitat taitaa vähän vaihdella vuosittain, koska ainakin meillä neljän vuoden välein ostetut 92cm haalarit ovat aivan eri kokoisia!

3v pojalle koko 98cm oli juuri sopiva. Viikarilla pituutta 100cm. Nuoremmalle pojalle 1v8kk ostin ensin 92cm puvun. Hänelle pituutta 88cm ja puku oli aivan super-iso. Vaihdoin sitten 86cm joka reilu mutta sopivampi. Sinänsä tuo kuopuksen puvun vaihto oli ylläri koska toiseksi puvuksi hankittu Reimatec haalari kokoa 92cm on sopiva.Varmaankin riippuu paljolti lapsen mallista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat