Vierailija

Sivut

Kommentit (40)

ja niitä virikkeitä. Kotonakin saa virikkeitä, mutta erilaisia. Esim. kotona voi harvoin toimia ryhmässä, pelata samanikäisten kanssa, laulaa " kuorossa" , soittaa " orkesterissa" . Jalkapallojoukkueitakin voi aika harvon saada kokoon ihan kotioloissa.

Virikelapselle riittää muutama päiväkotipäivä viikossa tai osapäivähoito.

Kaikkien yli 3-vuotiaiden pitäisi päästä päiväkotiin!

aamupäivisin teen kaikki miljoonat kotityöt, jotta ehdin iltapäivisin olla lasten kanssa, auttaa läksyissä ja kuljettaa heitä harrastuksiin. Kyllä päiviimme siis toki mahtuu muutakin, jos se nyt jotakuta kiinnostaa. 7

Silloin eskari. Ei sitä joka kuukausi aloiteta uutta eskariryhmää sen mukaan ko lapsen 6 täyttää. Eri asia jos kouluunlähtöä on jo päätetty siirtää. Mutta silloinhan kai ei lasketa virikelapseksi. Vaan lapsi on päiväkodissa siksi koska oikeasti tarvii ammatti-ihmisten tukea kasvuun.

Eikö eskarissa tavoitteena juuri ole oppia niitä sosiaalisia ja muita taitoja, joita tarvitaan sitten myöhemmin koulussa.

Tämä on just sitä tehokkuusajattelua, että lapset vain aikaisemmin ja aikaisemmin koulunpenkille....

aloitti juuri päivähoidossa, on viisi päivää viikossa, 4 tuntia päivässä. Täyttää muutaman kuukauden päästä 6 vuotta. Kotona vuoden vanha sisarus, kolme isosisarusta koulussa.

olkoon sitten vaan virikelapsi minun puolestani, ei haittaa yhtään. Täällä ei ole lähimaillakaan ketään kaveria, ja 1-vuotiaasta ei seuraa saa kun isommat sisarukset ovat koulussa. Kerhojakaan ei ole minkäänlaisia. Kohta 6v kaipaa jo tekemistä ja seuraa, mies aina töissä ja sukulaisetkin satojen kilometrien päässä. Höperöksihän tässä tulisi molemmat, jos vain äidin kanssa kotona tiskaisi tai ruokaa laittaisi. 7

Lapsista toinen oli 4 ja toinen 3-vuotias. Sitten kärryttelivät vauvojen kanssa tuolla pitkin poikin päivät, kun esikoiset oli hoidossa. Ottivat kotiin esikoiset vasta hoitovapaalle jäätyään kun olisi tullut liian kalliiksi pitää tarhassa. Sitten lapset kävivät kerhoissa.Usein se vaan on niin, että halutaan olla rauhassa sen vauvan kanssa kotona, toimintaa vaativaa esikoista ei jakseta katsella siinä nurkissa joten on helpompi pistää hoitoon. Kerhotkin on keksitty. Useimmissa kaupunkipaikoissa niitä on.Vierailija:

Lainaus:


Kyllä se on että jos on pienempi lapsi kotona hoidossa ja isommat pusketaan hoitoon ettei itse välttämättä jakseta olla isomman kanssa. Asia erikseen jos isommalla todellakin todetaan jonkin asteista hyötyä siitä että hänet laitetaan päiväkotiin. Tällöinkin kyllä lääkärit sitä sitten suosittelevta....siksipä osittain päiväkodit on buukattu täyteen ja lapsille jotka hoitopaikan tarvitsisivat ei välttämättä löydy mutta tyylinsä kullakin...
Virikelapsena hän jää myös eskaripäivän jälkeen hoitoon.Vierailija:

Lainaus:


aloitti juuri päivähoidossa, on viisi päivää viikossa, 4 tuntia päivässä. Täyttää muutaman kuukauden päästä 6 vuotta. Kotona vuoden vanha sisarus, kolme isosisarusta koulussa.
ja useimmiten vielä puolipäiväryhmästä, joka on tarkoitettu juuri niille lapsille, joiden toinen vanhempi on kotona. MITÄ VARTEN NÄITÄ RYHMIÄ SITTEN ON OLEMASSA, jos niihin ei lasta saa viedä??? Ei täälläkään muuten joka kaupunginosassa ole kerhoja, saattaa olla pitkäkin matka johonkin kerhoon.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat