Vipinävinkkejä kaavamaiseen seksielämään

Vierailija

Seksielämäämme ei varsinaisesti voi moittia, oikeastaan se on varsin hyvää. Mutta jotenkin tuntuu, että kaikki menee joka kerta enemmän tai vähemmän saman kaavan mukaan. Mielikuvitus ja vaihtelu tekisivät tosi hyvää. Mitä suosittelette? Onko esim. jotkut " lelut" todettu hyviksi? Mitä esim. dildolla olisi tarkoitus tehdä (siis pariskunnan yhteisesti)? Kaikki mahdollisimman konkreettiset vinkit ovat tosi tervetulleita, kiitos!

Kommentit (10)


Olettekos kokeilleet näitä?-Sitominen, myös silmät voi peittää

-Liukuvoiteella hyväily (Niin naisen kuin miehenkin hyväilyssä tuntuu tosi hyvältä! Voidetta vaan kämmeneen ja hyväilemään penistä. Erityisen hyvältä mun miehestä tuntuu, kun otan terskan liukuvoiteisen kämmeneni sisään. Kandee ehdottomasti kokeilla!!)

-Jääpaloilla viilennetyllä suulla suuseksi (varaa jääpaloja reilusti, sulavat nopeasti)

-Katsotteko koskaan pornoa?

-Seksilautapelit (seksikaupat myyvät)

-Thaianaalisauva (seksikaupat myyvät, noin 8 euroa) liukuvoiteen kera! (myös peppuaukon hyväily sormin voi olla tosi kiihottavaa. Sormi peppuun naisen orgasmin lähetessä.. Liukuvoiteen kanssa sekin tuntuu paremmalta..) Jotkut miehetkin muuten tykkää tästä.

-Fantasiat!!! - ovat uskomaton kiihotuksen lähde. Voit myös kysellä kumppanin fantasioita ja yrittää " toteuttaa" niitä. Mieheni paljasti fantasioivansa siitä, että rakastellessamme imen toisen miehen kullia. " Toteutin" tämän hänen fantasiansa imemällä omia sormiani. Äänet ym. kiihottivat kovasti meitä kumpaakin..

-Mielikuvitusta ja kokeilunhalua vaan peliin!

-Dildoa (tai moottorisoitua hieromasauvaa) voi käyttää esim. 69-asennossa suuseksin apuna. Munkin miestä tämä kiihottaa kovasti..Kerro, oliko näistä avuksi ja inspiraation lähteeksi!

Ja kertokaas muutkin, mikä teillä irrottaa rutiineista ja saa kuumaksi!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat