Vierailija

Luulen että Perttu on ainakin pitkään mukana... tuo väriä taloon.. vaikka ehkä kanssa kilpailijat ei ole samaa mieltä..

Kommentit (34)

että ens su kaksi pois ja nää kaksi olisi Timo ja Hanna, senjälkeen kaksi uutta siään että tulis vähän uutta vipinää. Niillähän olisi sitten tod.näk. äänestyssuoja ekassa pudotuksessa sen jälkeen, toivottavasti laittaisi jotain tosi loistotyyppejä sisään, räiskyviä tyyppejä, aika varovaisen kaavan mukaan mun mielestä kilpailijat valittu...

Mä toivon syvästi että me saataisiin se juntti-perttu pois sieltä niin ettei tarvis pilata muuten hyvää ohjelmaa.Mua järkyttää kuinka suurin osa äänestäjistä samaistuu siihen juntti-perttuun. Mutta mehän ollaankin käpykylä-suomessa, ei ihmekkään että nämä juntit (jotka eivät uskalla näyttää tunteita) jörököllit pitää jonkun samankaltaisensa puolia. Yök. Mua hävettää niiden puolesta jotka siitä pitävät. Mä en tajua miten ihmiset voivat tykätä jostakin niin yksinkertaisesta jätkästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

veikkaan että perttu on mukana jokaisessa äänestyksessä eikä ole koskaan se jonka yleisö äänestää pois.mua tökkäsi mikan perusteluissa se kun antoi hannalle yhden pisteen kun se viettää liikaa aikaa timon kanssa ja se aika on täten muilta pois. viime viikolla samalla perusteella antoi iinalle pisteen. periaatteessa ok, mutta miksi vain _naisille_? onhan se timon (ja antin ed. vkolla) myös aika pois muilta...

vittu ärsyttää sen piipitys ja " olen maailman hyväsydämisin ja niin ihanan aito olevinaan" se ties sinne mennessä että muita pitää nimetä sieltä ni vittuako sitä tuolla enää itkee..saatanan myssyaivo..

rasittavaa kun aina valittaa samasta: kukaan muu ei saisi saada enemmän huomiota kuin toiset, kaikkien pitäisi olla aina yhdessä, kaikilla oltava aina yhtä kivaa.... plääh!

On aito ja ei välitä siitä että muut talon asukkaat eivät hänestä pidä.Siksi myös Perttu koska ne muuta haluavat hänet sieltä pois.

Sen vuoksi voittaa, koska uskaltaa puhua talossa ääneen ikävistäkin asioista, ja tämä varmasti vetoaa katsojiin. Itse ainakin ymmärrän Terhin pienet juoruilutuokiot, sillä onhan hän itsekin myöntänyt olleensa ihastunut Anttiin... Vaikuttaa kuitenkin kivalta ihmiseltä :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat