kenenkään lapsi syntynyt viikolla 33???

Vierailija

Jos niin kuinka kauan joutu olemaan sairaalassa ja mikä oli yleisvointi? Entä pituus ja paino?

Kommentit (5)

Vierailija

Ei tarvinnu olla keskoskaapissa ollenkaan, sairaalassa tehohoidossa kylläkin pari viikkoa, ongelmana lähinnä syömisen opettelu, ja valohoitoa sai kolmeen otteeseen.

Syntymäpaino oli ihan hyvä viikkoihin nähden: 2330g, ja pituutta 45cm.

Nyt 10kk jossikkä voi mainiosti, kehittyy ja kasvaa hurjaa vauhtia! (Paino nyt 9 kiloo ja kävelee tukia pitkin niin, ettei äiti meinaa perässä pysyä!:)

Vierailija

hätäsectiolla koska mulla paha raskausmyrkytys. Painoa oli 2225g (aika hyvänkokoinen) ja pituutta 46,5. Oli muistaakseni 4,5 viikkoa sairaalassa. Rs virus tuli kerran ja jouduttiin intuboimaan, vointi ihan muuten koko ajan ok (vaikeaa sanoa kun ei tiedä mitä oikeesti oli sairaalan mielestä). Onko sulla syntynyt jo? Mut noilla viikoilla kyl lapsi yleensä voi ihan hyvin kunhan jaksaa pikkuhiljaa alkaa syömään ite, poikani sai apgarpisteet 6/7 eli parempaa olisi voinut olla. Nyt voi ihan hyvin, kehitystä seurattiin n vuoden last.polilla kerran kuukaudessa muttei mitään todettu - hieman myöh oppi kävelemään mm kuin ns samanikäiset.

Vierailija

Ei tarvinnut tehohoitoa, mut oli teholla seurannassa kuitenkin. Hengitti alusta asti itse hyvin. Virkunen vauva, mut pitivät silti varmuuden vuoksi 3 viikkoa sairaalassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat