Seuraa 

Meillä 2v tyttö, jonka kakka on useimmiten kovaa ja tuollaista

papanamaista. Osaatteko sanoa, voisiko kyseessä olla jokin allergia tms?Muita oireita (esim. ihooireita tms.) ei ole.Kiitos!

Kommentit (6)

itseasiassa on ollut ongelmaa, että koitettu sitten korvata juustolla ja jogurtilla. On ollut tätä samaa oikeastaan jo aika kauan, mutta nyt kun tuntuu, että kakka on aina tuollaista " samanlaista koostumukseltaan" niin rupesin ajattelemaan vasta, että voisiko olla jokin allergia tms..?tyttömme nyt 1v8kk on kans kakannut koko ajan juuri tuollaista kovaa papanamaista kakkaa. Sit tänäkesänä alkoi kauheat ihottumat vaivaamaan. Tk..ssa otettiin verikokeet ja tehtiin allergiatestit ja löytyi maito ja kananmuna allergia. näiden lisäksi olen huomannut että porkkana, ja yleiestiallergisoivat, kuten mansikka suklaa sitrushedelmät jne. aiheuttavat ihottumaa.

Nyt ollaan poistettu näitä ruokavaliosta ja kakka ei ole enää niin kovaa. Eli voi johtua allergiastakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juonut aina huonosti eikä syö kovin paljoa kasviksia, hedelmiä yms. Kalkin saannista olen aina ollut huolissani, kun ei taas juustoakaan usein syö eikä kelpuuta jogurttia. Toisaalta juustokin kovettaa lisäksi. Poika käyttää säännöllisesti Duphalacia ja annostelen sitä päivittäin tilanteen mukaan. Yritämme välttää mahdollisimman paljon sitä, että menisi papanoille asti, koska pelkää aina silloin kakkaamista, juoksee varpaillaan tuskasena ja huutaa kakkavaivaa.Joskus kyse voi olla allergiasta, mutta meidän kohdallamme sitä pidetty epätodennäköisenä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat