Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Minkälaiset sukat gore tex kenkiin voi laittaa,olenko oikeassa kun muistelen että villasukkaa niihin ei saanut laittaa ja miksi?

Kommentit (3)

Myyjä suositteli villapohjasukkia. Ajattelin vaan, että on kyllä hankala talvella, jos ei voi pitää puuvillasukkia, kun yleensä on kuitenkin sukkahousut jalassa.

Goretex kenkiin riittä ihan tavallinen puuvilla sukka, lämmittää melkein paremmin kuin perinteinen villasukka. On olemassa myös gore kenkiin tarkoitettuja villapohjasukkia, mutta niitä ei muistaakseni ole kovin pieneen jalkaan. Ainoat pienet mitkä olen nähnyt olivat elefantenin ja elefantenin kenkiä ei enään tehdä, joten tuskin sukkiakaan sitten. Tämäkin asia on sellainen mistä ollaan montaa eri mieltä. Onnistuneita goretex kenkä kokeiluja, toivottavasti löydätte teille sopivan sukka vaihtoehdon.

olisko ollut uusimmassa ME lehdessä tai jossain, jossa kerrottiin, että tämä villasukka-asia olisi väärää tietoa. Siinä oli, että ei ole mitään syytä, miksi ei saisi ja joissakin kenkäkaupoissakin tiedoitetaan väärin. Villasukka on erinomainen goretex kengissä, koska imee hyvin kosteutta tuntumatta märältä, jos jalka siis vaikka hikoilee.terv. " villafani" =)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat