Vierailija

:(

Kommentit (19)

Ei mitään rotusortoa, mutta harvoin niiden lapset on turvavöissä tai istuimessa. Kerran näin kun mustalaismuija kaahaili ja kaksi pikkupoikaa SEISOI ETUPENKILLÄ!!!

Äiti, isä ja siskot näkivät, kun yksivuotias lipesi henkilöauton takapenkiltä asvalttiin.Vuoden ja kolmen kuukauden ikäinen tyttövauva putosi bussin eteen perheen auton vasemmasta takaovesta, joka tuntemattomasta syystä levähti auki liikenneympyrässä kesken ajon.Lapsen kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui lauantaina keskipäivällä Vantaan Korsossa.Henkilöautoa ohjasi perheen isä. Äiti istui etupenkillä isän rinnalla, ja takapenkillä matkustivat tyttövauvan lisäksi neljä- ja kuusivuotiaat siskot. Päivystävä komisario Mats Lagerstam Vantaan poliisista pitää selvänä, ettei yksivuotias ole voinut saada ovea auki omin avuin.- Jonkun on täytynyt ehkä takapenkiltä auttaa kahvasta, hän arvelee.Siskot näkivät elvytyksenHysteeriset vanhemmat juoksivat auttamaan lastaan pois linja-auton alta takapyörän kohdalta. Isosiskot katsoivat vierestä, kuinka tyttö nostettiin tiensyrjään elvytettäväksi. Pelastusyritykset osoittautuivat kuitenkin nopeasti mahdottomiksi.Lapsi ei ollut turvaistuimessa eikä turvavöissä. Lapsilukko oli kytketty ainoastaan oikeanpuoleiseen takaoveen.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pistää vaan miettimään miksei tuon ikäinen ollut istuimessa tai edes vöissä. Eihän 1v3kk osaa/pysty istumaan takapenkillä ilman mikään tukea.On kyllä olleeet varmaan jotain ruudinkeksijävanhempia.

Miksi tälläistä pääsee tapahtumaan..? Eihän tuon ikäinen pysy ollenkaan paikallaan autossa jos ei ole kiinni! Sehän lentelee mukkelis makkelis kurveissa! Mitä liikkuu vanhempien päässä, ettei ole kuljettaneet lapsiaan asianmukaisesti?!

Ehkä tämän jälkeen kuljettavat.

mutta mukanahan oli auto täynnä porukkaa! äitikin istui etupenkillä!

käsittämätöntä!

jos kerran lapsella ei ole turvaistuinta, niin luulis, että istuis edes äidin kanssa takapenkillä !!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat