Vierailija

Musta se sen Taijan perhe oli ihana! ja se Taija tosi ahkera ja mukavan oloinen! Sit kaikki lapset oli tosi sulosia (siis kummankin perheen)..Mua ärsytti se lahden porukka muuten! T. siivosi siellä hiki hatussa ja se mies vaan valittaa.. Samoin ei tuntunut lahden mamma ymmärtävän, että siinä menee perheen elanto jos heinät jäävät pellolle..hmm

Sivut

Kommentit (51)

Suomessa ei rahoja jaella tv-formaattien yhteyksissä;) Itse en lähtenyt julkisuutta tosiaankaan tavoittelemaan, mitä se hyödyttäisi? Niinkun jossain haastattelussa sanoinkin, niin kaikkeen sitä voi joutua kun netissä surffailee. Täyttelin hakemuksen AIKANI kuluksi kun aattelin etten kuitenkaan mihinkään pääse! Ja järkytys oli melkoinen kun soitto haastatteluun tuli! Jokaisen karsintavaiheen jälkeen sanoin ukolle, että " Jos TÄSTÄ päästään viel eteenpäin niin sitten kyllä perun!" ;) Ja lopulta mulle ilmotettiin millon se laukku pitää pakata enkä mä torvi saanut suutani auki;) Niin se oli sitten mentävä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja työnjako on siis ihan paikallaan.Minua kyrsi eniten eilisessä ohjelmassa se, kun tämä lahtelaisäiti ITKI sitä, pitääkö Taija huolta hänen lapsistaan (kun omat lapset saavat mennä vapaasti pihapiirissä). Olin oikeasti järkyttynyt, ajatteliko ko. äiti todella noin. Kyllä minunkin lapsuudessani (elin maalla) lapset saivat olla paljon itsekseen ulkona, mutta selvät säännöt oli, eli tielle eikä rehusiiloon jne. ei saanut mennä. Typerää väittää, ettei äiti huolehdi lapsistaan, jos maaseudulla haluaa antaa heille vapauden leikkiä keskenään. Se ei sitä tarkoita, etteikö lapsia kuitenkin vahdittaisi, jos ei koko ajan olla kieltämässä ja pipo puristaen valittamassa.

..pesemällä hitonmoisella kiireellä suihkussa;) En mä tiedä!!! Tosin tämän alueen ihmisille voisin kyllä mainostaa ihan tosi mahtavaa ja mukavaa parturia;) Kiitoksia kommentista. Mä en ihan oikesti kyllä tee näille yhtään mitään ihmeellistä.

(joka muuten oli 100X siistimpi ja kivempi kuin hänen omansa..)taija vaan kehui, että onpa kodikasta jne..muakin ärsytti kun se toinen vain haukkui ja nipotti että mattojen pesukin on perseestä ja miesten hommaa (reps)

Jossain välissä vaihtari sanoi että mies päästäny koirat sisälle joka taasen ei päästänyt koiria sisälle vaan Nansku päästi koirat sisään kun ei nyt ihan pienenä tyttönä tiennyt ettei niitä saanut päästää sisään.

Katsoin eilen sen ohjelman ja kommentoin monesti miehelleni että kato kuinka seko ämmä, et sinä vaan se lahtelainen, oliko Sari nimeltään?! no kumminkin. Siitä näki ettei ole ikinä ollut maatilalla, eikä ymmärrä mitä on maatilan elämä. Siellä elämä menee töiden mukaan ja mun mielestä oli todella ihana huomata että luotat lapsiisi kun annat heidän vapaasti mennä pihalla. Itse haluaisin juuri tuollaisen elämän, kaikkine hevosineen!! Olit todella mielenkiintoisen ja fiksun oloinen nainen, se toinen saa kyllä hävetä.. ei sillä kaikki ollut kotona. Nauti siellä elämästä ja unelmastasi, äläkä mieti liikaa näiden AV:laisten mielipiteitä!! Kateellisia ne vaan on..

Ja hevosistakin olen niiiiin kade.

Se vaalea akka oli hirvee hailakka kuivakka käntty, Taija taas hyvän näköinen ja varmasti kaunis sielultaankin.

Taijalle pisteet täältäkin.

mua ärsytti se taijan ukko, joka väkisin halus ne koirat sinne sisälle ja sit lapset reuhus ympäriinsä paskasina ja silti piti kodin pysyä JATKUVASTI siistinä!!! sen ymmärrän vielä että joka päivä imuroidaan mutta että joka päivä pitää pestä lattiat...!!

tykkäsin enemmän siitä ulkomaalaisesta versiosta kun siinä tunteita vaihdettiin paljon enemmän!! =D

Taija oli ainoo ihan täyspäinen aikuinen. Lahtelaiset: Muija olevinaan uraohjus jossain atk-tuessa ja sitte valitti kokoajan lappilaisista. Ukko nahjus, jonka ainoa intohimo oli siivous. Taijan mies: Vähän sovinistin makua ja miksi " harrasti" maanviljelyä, kun teki jo kolmivuorotyötä? Muuten voiton vei se Lapin perhe kokonaisuutena. Mut toi siivousvimma meni vähän överiks...

..eli telkussahan ei näytetty, että Lapin vaihtovaimo ja isäntä kävivät mm. tuttavaperheen lapsen synttäreillä, myöskin yhdessä melomassa jne. Kyllä isäntä siis leikki leikissä mukana vaikka ruudussa pelkkä vastaan pullikointi näytettiinkin;)

Vierailija:

Lainaus:


Siis okei, vaikka jos oma koira on tottunut olemaan ulkona ja olla menemättä keittiöön, niin onhan se vähän kohtuutonta ruveta simputtamaan muiden koiria uusille tavoille viikoksi!


Ihmiset siihen leikkiin on mukaan halunneet, eläimillä ei ole osaa eikä arpaa.

eli mä en taas olis ikinä muuttanut sinne maalle, jossa niillä ei ollut koskaan mitään mielenkiintoista tekemistä. Se mies oli kauhea, eniten suututti se, että VALITTI aggressiivisesti sääntömuutoksista. Koko leikin jujuhan on se, että on sopeuduttava neljä päivää vaihovaimon sääntöihin, kyllä oli raukkamaista, ettei tuo lappilainen isäntä voinut siihen suostua, vaikka oli leikkiin lähtenyt mukaan.Itse asiassa kaikki aikuiset olivat mielestäni vähän kummallisia. Lapset sen sijaan olivat molemmissa perheissä ohjelman paras osa, siis todella HELMIÄ!

Eilisessä ohjelmassa tuli melko hyvin selville mitä Sari oli mieltä eläimistä ja yleensä maalaiselämästä. Potki omaa koiraa pois keittiöstä, tavaroita kerätessä laukkuunsa sanoi että jos joutuu navettaan niin siellä haisee. Lisäksi kotiäidit on hänenmielestään tylsiä jne. Koko ajan pakko arvostella miten toiset tekee ja kasvattaa lapsiaan. Tuossa vajaassa 8 päivässä ei todellakaan pysty tekemään johtopäätöstä miten lapsia kasvatetaan, koska kaikki on uutta ympärillä ja lisäksi kaiken muun kuvaustohinan melskessä oleminen on kaukana arkielämästä.

elät mun unelmaelämää!ihanat ja söpöt lapset teillä! ja samuli on tosi upea ja kiltti poika! ja hevosistakin olen kateellinen... sain susta todella hyvän käsityksen ohjelman perusteella, olit todella fiksu!

musta se oli ok. ei siellä JATKUVASTI pitänyt olla siistiä, vaan yleisesti, toisin kuin lahdessa, jossa KEITTIÖ SIIVOTTIIN KERRAN VIIKOSSA!! buah!musta niillä lappilaisilla oli ihana perhe ja lapset söpöjä ja vanhemmat täyspäisiä!

...että tämä herättää keskustelua. Ja kyllä tuosta mun ukostakin saa olla jokainen mitä mielstä haluaa;) Pidetään kuitenkin mielissä, että aika tehokkaasti on haastattelut leikattu ja pätkitty... Meilläkään Toni ei tosiaan määrää kaikessa mitä tehdään.. Vaikka välillä hyvä antaa luulla että määrää;) Mutta anyway, nyt se on tullut telkusta pihalle ja eikun odottamaan uusiaen perheiden edesottamuksia;)

Terkuin, Taija

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat